Obavijesti

Sport

Komentari 149

Video iz busa: Huligani napali srpske nogometaše u Tirani...

Video iz busa: Huligani napali srpske nogometaše u Tirani...
8

Vatreni doček imala je srpska reprezentacija u Tirani. Nakon kamenovanja busa s igračima, Karadžić je najavio mogućnost da igrači ne izađu na teren u Elbasanu

VIDEO

Nogometna reprezentacija Srbije stigla je u Tiranu. Albanski navijači kamenovali su jedan od autobusa koji je prevozio srpske nogometaše od aerodroma prema hotelu u Tirani gdje će igrači prenoćiti do polaska prema Elbasanu, piše Kurir .

VIDEO

- Autobus je napadnut na putu od aerodroma do hotela. Pogodili su dva stakla. Sigurno smo došli do hotela gdje su nas dočekali vodeći ljudi albanske policije. Garantirali su nam da smo sigurni - rekao je glasnogovornik reprezentacije Aleksandar Bošković.

Kamenje je bilo veličine šake, a u incidentu nitko nije ozlijeđen. Srpski reprezentativci prenoćit će u Tirani pa na dan utakmice krenuti prema Elbasanu.

FSS prijeti: Još jedan incident i možda igrači ne izađu na teren

Kurir piše kako je predsjednik srpskog nogometnog saveza, Tomislav Karadžić, rekao kako će u slučaju sličnog incidenta razmotriti mogućnost da srpski igrači ne izađu na teren Elbasan Arene u četvrtak.

Elbasan pod opsadom

Elbasan u kojem će Albanija i Srbija u četvrtak u 20,45 igrati kvalifikacijsku utakmicu je danima pod opsadom. Na sigurnost će paziti 2000 policajaca, 400 redara, a tijekom utakmice iznad stadiona patrolirat će helikopteri. Angažirani su i snajperisti. Po dolasku srpske reprezentacije u hotel, okupilo se dosta albanskih navijača, no policija je spriječila mogući kontakt sa srpskim igračima i ljudima iz stožera.

Prva utakmica u Beogradu prekinuta je nakon što su na teren utrčali srpski huligani koji su tukli gostujuće igrače. Sve je zakuhao dron sa zastavom Velike Albanije, a pilot drona Ismail Morina ovih je dana uhićen od strane albanske policije nakon što je prijetio srpskom premijeru Vučiću koji bi mogao doći na utakmicu u četvrtak. Albanski ekstremisti zaprijetili su kako će napraviti nerede ako policija ne pusti Morinu.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 149
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled