Sport

Komentari 1

Aljoša Asanović ima novi posao: U Uzbekistanu će pomagati Slovencu Srečku Katanecu

Aljoša Asanović ima novi posao: U Uzbekistanu će pomagati Slovencu Srečku Katanecu

Asanović će brinuti za nogometni razvoj spomenute azijske zemlje. Brinut će o U-21 reprezentaciji pa naniže, organizirat će trenerske edukacije, kampove. Do prosinca prošle godine bio je izbornik Zambije

Nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac Aljoša Asanović (52) ima novi posao. Do 21. prosinca prošle godine bio je izbornik zambijske reprezentacije, a sad odlazi u Uzbekistan, saznaje Germanijak.

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Miroslava Ćire Blaževića

Preuzima funkciju tehničkog direktora tamošnjeg saveza. Nekadašnji igrač Dinama, Slovenac Srečko Katanec (59), izbornik je uzbekistanske A reprezentacije.

Asanović će brinuti za nogometni razvoj spomenute azijske zemlje. Brinut će o U-21 reprezentaciji pa naniže, organizirat će trenerske edukacije, kampove.

Asanović je trofejni nogometaš Hajduka s kojim je osvojio Kup Jugoslavije 1987. godine, a hrvatsku dvosruku krunu 1995., igrao s 'bilima' u Ligi prvaka nakon što se vratio iz inozemstva. Za Vatrene je nastupio 62 puta i zabio tri gola.

U trenerskoj karijeri bio je pomoćnik Slavenu Biliću u mladoj i A-reprezentaciji Hrvatske te moskovskom Lokomotivu, dok je samostalno vodio Melborune Knights i Zambiju.

Zaostali susret 4. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Gorice

Najčitaniji članci