Obavijesti

Sport

Komentari 107

Soudani kažnjen, ne igra protiv Hajduka, odluka je konačna...

Soudani kažnjen, ne igra protiv Hajduka, odluka je konačna...
1

Saša Pavličić Bekić Soudanija je kaznio jednom utakmicom suspenzije, a eventualna žalba Dinama ne odlaže izvršenje kazne te će Mr. Derby propustiti utakmicu s Hajdukom na Maksimiru

VIDEO

Disciplinski sudac Prve HNL Saša Pavličić Bekić kaznio je Hilala Soudanija jednom utakmicom kazne i najbolji igrač Dinama sigurno neće igrati u subotnjem derbiju protiv Hajduka na Maksimiru (15:00 sati).

Eventualna žalba Dinama ne odlaže izvršenje kazne i ona je konačna. Pavličić Bekić je kaznio Soudanija zbog povrede članka 51 Disciplinskog pravilnika, odnosno nesportskog ponašanja, čime se ne mijenja odluka suca Pejina.

Podsjetimo, sudac Pejin nije ga kaznio zbog nesportskog poteza u utakmici protiv Lokomotive prošli petak, no isto tako Alžirca je bilo nemoguće naknadno kazniti ako netko ne podnese prijavu. Nije to učinio ni Hajduk, ni Rijeka, naravno ni Lokomotiva, ali jest nogometaš NK Plomina Goran Kvalić...

NK Lokomotiva - GNK Dinamo

- Iskreno, ja sam očekivao da je to napravilo barem nekoliko stotina ljudi, s obzirom da je cijela Hrvatska vidjela kako je Soudani udario suparnika. Poslao sam mail iz znatiželje, da vidim što će biti. I mislio sam da će završiti u košu za smeće - rekao nam je Kvalić u utorak nakon što je prijavio Alžirca.

Dinamo je tako u najvećem hrvatskom derbiju ostao bez čovjeka koji upravo u takvim utakmicama igra najbolje i koji je 'modre' spašavao u toliko navrata da je dobio i nadimak - Mr. Derby.

- Dobili smo rješenje Disciplinskog suca, Soudani će se žaliti na tu odluku - potvrdio nam je glasnogovornik Dinama Alen Lesički.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu