Obavijesti

Sport

Komentari 123

Ameri pljuju po Đokoviću: 'On je najveća budala u svijetu sporta'

Ameri pljuju po Đokoviću: 'On je najveća budala u svijetu sporta'

Prije su ga obožavali, no Đokoviću neke stvari ne mogu oprostiti. Adria Tour, stav oko korona virusa i osnivanje Udruženja profesionalnih tenisača su dovele do toga da ga nazivaju budalom

VIDEO

Novak Đoković ne prestaje ispunjavati američke medije. Novinar američkog lista 'The Daily Beast' otišao je možda i najdalje od svih oslovivši u svom tekstu prvog tenisača svijeta "najvećom budalom u svijetu sporta". 

Pokretanje videa...

Grigor Dimitrov 01:39

Iako je naveo kako je prije obožavao Đokovića, Novak je nekim svojim odlukama zauvijek promijenio njegovo mišljenje.

Ovog puta Noletu je zamjerio njegov istup u javnosti u vezi korona virusa i osobnog odabira u vezi cijepljenja protiv istog. Podsjetio je i na razdoblje u kojem je na Novakovoj klupi sjedio guru Pepe Imaz u kojem je trenutni prvi reket svijeta nije osvojio nijedan Grand Slam, a vodio je borbu s pronalaženjem forme i fizičke spreme. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Trnovo: Mural Novaka Đokovića visine 8 metara

Dalje spominje već mnogo puta prozivani Adria Tour koji je Novak organizirao sa svojim ocem gdje su se profesionalni sportaši ponašali svakako samo ne profesionalno, slikali se,grlili se i ljubili, ne poštujući pritom pravila održavanja za vrijeme pandemije Covid-19.

Na turnirima igranima u Srbiji, Hrvatskoj i BiH zarazili su se Viktor Troicki, Grigor Dimitrov, bračni par Đoković, Goran Ivanišević i Borna Ćorić. Đokovići su tad zanemarili epidemiološku situaciju u svijetu tvrdeći kako je u Srbiji povoljna situacija. 

Đoković svladao Ćorića na teniskom turniru Adria Tour u Zadru

Najveća od svih zamjerki stoji u činjenici da je Đoković osnovao Udruženje profesionalnih tenisača i praktički 'objavio rat' ATP-u, koje nazivaju nekom vrstom organizacije za zaštitu muških tenisača koji navodno zaslužuju više od ženskih kolegica. 

Na kraju dolazimo do posljednje u nizu situacija koja se nedavno dogodila na US Openu kad je Novak slučajno pogodio linijsku sutkinju koja je kasnije doživjela teške prijetnje i vrijeđanje od strane srpske javnosti. Ni kriva ni dužna. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...