Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ancelotti: Modrić? Jednom sam s njim razgovarao i to je dosta. Njemu je teže nego ostalima...

Ancelotti: Modrić? Jednom sam s njim razgovarao i to je dosta. Njemu je teže nego ostalima...

Modrić doprinosi u svlačionici kao što je doprinosio i ranije kada je igrao sve utakmice. Jako je poštovan. Služi kao primjer kako bi se trebao ponašati jedan profesionalac, kaže trener Reala

VIDEO

Realov trener Carlo Ancelotti rekao je u subotu da Luka Modrić teško prihvaća sjedenje na klupi za pričuve, ali se 38-godišnji hrvatski veznjak ponaša profesionalno i uzorno, a ostaje nepoznato hoće li mu klub za četiri mjeseca produljiti ugovor.

Dokapetan Modrić je prije četiri dana ostao na klupi za pričuve u gostujućoj pobjedi 1-0 nad RB Leipzigom u osmini finala Ligi prvaka, a prije toga je dobio po 20 i 14 minuta u derbijima s Gironom i Atletico Madridom. Novinari su na konferenciji za medije u Madridu pitali Ancelottija o Modrićevoj situaciji.

Pokretanje videa...

luka modrić 00:41

- O toj temi sam već nekoliko puta razgovarao s vama. S Lukom sam jednom razgovarao i mislim da je dovoljno. Očito je da je on navikao igrati gotovo sve utakmice. Malo mu je teže nego drugima prihvatiti sjedenje na klupi i to je normalno. To savršeno razumijem. Luka se ponašao kao profesionalac, ozbiljno pristupa radu, trenira, bori se kako bi igrao. On je dostupan za igranje u svakoj utakmici, uključujući sutrašnju - izjavio je Ancelotti koji ove sezone prednost na sredini terena daje mlađim igračima.

Vodeća momčad španjolskog prvenstva Real Madrid u nedjelju u 14 sati gostuje u susjedstvu kod četrnaestoplasiranog Rayo Vallecana.

- Modrić doprinosi u svlačionici kao što je doprinosio i ranije kada je igrao sve utakmice. Jako je poštovan. Služi kao primjer kako bi se trebao ponašati jedan profesionalac jer je svakodnevno na najvišoj razini. I kada ne igra doprinosi te nastavlja biti referentni igrač ove momčadi - izjavio je Ancelotti.

Modriću, koji je ove sezone nastupio u 27 utakmica, ugovor istječe 30. lipnja.

Ancelotti je prethodnih mjeseci nejasno odgovarao na konferencijama za medije da će Modrić sam odlučiti što će napraviti po isteku ugovora. Govorio je kao da Modrić samostalno može odlučiti hoće li ostati u Real Madridu i iduće sezone. Uprava se nije oglasila po tom pitanju niti je ikada rekla da neki igrač samostalno može odlučiti o tome.

Liverpool v Real Madrid - UEFA Champions League - Final - Stade de France

Novinari su stoga u subotu pitali Ancelottija je li to njegova osobna ideja, da će Modrić sam odlučiti, ili je to stav uprave. No 64-godišnji Talijan opet nije dao jasan odgovor.

- To je ono što je klub radio posljednjih godina s legendama poput Modrića, Tonija Kroosa, Nacha Fernandeza, sa svima koji imaju godinu dana ugovora - rekao je.

Real Madrid je s tom trojicom igrača produljio prošle godine ugovor za dodatnih godinu dana, a taj ugovor svima njima istječe 30. lipnja.

- S Lukom sam razgovarao prije mjesec dana o toj temi. Sve je prilično jasno između njega i nas - rekao je.

Modrić je u ranijim izjavama za medije govorio da bi volio nastaviti igrati za Real Madrid. Za Real Madrid igra od ljeta 2012. te je s njim osvojio 24 trofeja.

Klub je proteklih godina produljivao ugovore po godinu dana igračima starijima od 30 godina. No, nije se uvijek uspijevao dogovoriti sa svima ili nije računao na njih, pa su tako sa Santiago Bernabea odlazile zvijezde poput kapetana Sergija Ramosa, Marcela i Cristiana Ronalda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem