Obavijesti

Sport

Komentari 27

Ancelotti o Lukinoj budućnosti u Realu: 'Savršeno ga razumijem! Odluka je u njegovim rukama...'

Ancelotti o Lukinoj budućnosti u Realu: 'Savršeno ga razumijem! Odluka je u njegovim rukama...'

Luka Modrić donio je Realu pobjedu nad Sevillom krasnim golom u završnici utakmice nedugo nakon što je ušao. Trener Ancelotti naglasio je: Teško je ostaviti ga na klupi, može biti primjer svakome

VIDEO

Luka Modrić (38) riješio je nedjeljni derbi La Lige na Santiago Bernabéuu. Njegova bomba s 20-ak metara u 81. minuti, šest minuta nakon što je ušao u igru, donijela je Realu pobjedu nad Sevillom 1-0 i zadržala ga na osam bodova prednosti pred Barcelonom, devet pred Gironom (koja ima utakmicu manje) deset kola do kraja prvenstva.

POGLEDAJTE VIDEO: Luka s obožavateljem u Americi

Pokretanje videa...

luka modrić 00:41

Modriću je to bio drugi gol ove sezone i došao je u pravom trenutku. Pun hvale bio je trener Carlo Ancelotti koji ove sezone jako dozira Hrvata i uglavnom mu daje mrvice. Od osam ovogodišnjih utakmica u prvenstvu, samo je triput bio u početnoj postavi.

- Proslavili smo Lukin gol jer je to zaslužio. Sjajno je zabio i puno doprinio igri otkad je ušao s klupe. Jako je teško ostaviti ga na klupi, ali svaki dan pokazuje da je primjer za cijelu momčad - kazao je Ancelotti.

POGLEDAJTE GOL OD 5:58

Naravno, sve zanima što će se s Modrićem dogoditi iduće sezone. Hoće li nastaviti igrati ili se oprostiti nakon Europskog prvenstva u Njemačkoj, hoće li mu Real ponuditi novi ugovor u sadašnjoj ili nekoj drugoj poziciji u klubu. Hoće li prihvatiti zov milijuna i otići u Saudijsku Arabiju ili Ameriku ili će, pak, ostvariti obećanje koje je dao Bad Blue Boysima kad je napuštao Dinamo i karijeru zaključiti u Maksimiru.

Pitanja je puno, samo Luka zna što je odlučio, a španjolski mediji upitali su Ancelottija što o svemu misle na Bernabéuu.

- U Lukinim je rukama izbor oko toga što želi iduće sezone, moramo samo čekati njegovu odluku. On, Kroos i Nacho su u istoj situaciji. Klub ima vremena sve to srediti u idućih nekoliko godina ili mjeseci. Jako je komplicirano rješavati takve slučajeve, savršeno razumijem što Modrić misli kad ne igra jer sam to prolazio kao igrač. Modrić ne izgleda kao 39-godišnji igrač - kazao je trener Reala.

"Nikad ne odustaj. Hala Madrid", napisao je Modrić na službenom profilu na platformi X.

Ancelottija su upitali i zašto minutu nije dobio mladi Turčin Arda Güler (19).

- Prije Modrićeva gola imao sam jednu misao, a nakon gola drugu. Mislim da to razumije. Ako ne, neće se ništa dogoditi, ali ne moram davati objašnjenja - jasan je Talijan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju