Sport

Komentari 28

Ancelotti potvrdio veliku vijest: 'Modrić će se umiroviti u Realu'

Ancelotti potvrdio veliku vijest: 'Modrić će se umiroviti u Realu'

Trenirao sam nogometnu legendu Paola Maldinija, koji je osvojio Ligu prvaka kao 40-godišnjak. Ako bih Modrića morao usporediti s nekim, bio bi to Maldini, rekao je trener Real Madrida

Još se nisu smirile društvene mreže, još naokolo iskače čarobna asistencija Luke Modrića (36) za Rodryga kojom je Real Madrid izborio produžetke protiv Chelseaja pa u dodatnih pola sata osigurao polufinale Lige prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Modrić je novom maestralnom izvedbom produbio mitske razmjere svoje kvalitete, toliko da će i Netflix snimati dokumentarac o njemu, saznaju 24 sata. A budući da su takvu privilegiju dobili samo najveći poput Jordana, Schumachera, Pelea, Neymara... Suvišno je govoriti.

Njegova jedina želja bila je završiti karijeru u Real Madridu. Klubu u kojem se u početku mučio da bi mu, potom, dao sve i stekao status ikone. Jednom je Mourinho rekao: "Sve što tražim od navijača Real Madrida je da Luki Modriću daju malo vremena i da budu strpljivi. Toliko je dobar da će se Santiago Bernabeu zaljubiti u njegovu klasu."

Sada je Carlo Ancelotti potvrdio ono što je hrvatski kapetan najviše htio.

LaLiga - Real Madrid v Atletico Madrid

- Luka Modrić će završiti karijeru ovdje u Real Madridu. Ne znam kada će se to dogoditi, ali to žele i klub i Luka. Neće biti problema s obnovom ugovora. Modrić se jako brine o sebi, u karijeri nije imao većih ozljeda i to mu jako pomaže - rekao je trener 'kraljeva' i potvrdio ono što je u bilo u zraku već tjednima.

Carletto je Modrića usporedio s možda i najvećom legendom talijanskog nogometa.

- Trenirao sam nogometnu legendu Paola Maldinija, koji je osvojio Ligu prvaka kao 40-godišnjak. Ako bih Modrića morao usporediti s nekim, bio bi to Maldini. Zbog njihove kvalitete, ozbiljnosti, shvaćanja nogometa... Legende su - zaključio je Ancelotti.

Najčitaniji članci