Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
44 komentara

Animirani Pašalić upućuje: Ili jesmo ili nismo, kako donirati?

Kako i gdje uplatiti? Jednokratno ili na rate? Koraci u plaćanju putem web platforme? Mario u ovom videu daje odgovore na ta, ali i ostala najčešća pitanja o projektu

Foto: Naš Hajduk
44 komentara

Udruga Naš Hajduk snimila je video u kojem objašnjavaju sve načine sudjelovanja u pokrenutom projektu donacija. Glavnu ulogu igra prijatelj Udruge i promotor projekta - Mario Pašalić. U videu Marijev animirani lik objašnjava sve načine sudjelovanja u prvom projektu Udruge Naš Hajduk.

Kako i gdje uplatiti? Jednokratno ili na rate? Koraci u plaćanju putem web platforme? Mario u ovom videu daje odgovore na ta, ali i ostala najčešća pitanja o projektu. 

Projekt donacija traje do 30.11.2016., a za sutra ujutro Udruga je najavila objavu prvih rezultata za prvih 7 dana projekta. 

Iznos od 1911 kn možete donirati u maksimalno 12 rata, čime dnevno donirate malo više od 5 kn za otkup dionica. Donirati možete u prostorijama Odjela za članstvo, općom uplatnicom, ali i putem web stranice www.nashajduk.hr, na kojoj se nalaze detaljnije informacije o projektu. 

Naši partneri pišu
Message