Obavijesti

Sport

Komentari 8

Ante Ćorić: Neću više "valjati" golmane, imam čepove u nozi

Ante Ćorić: Neću više "valjati" golmane, imam čepove u nozi
2

Ako sam nešto naučio, to je da se golmanima ne prodaju 'lažnjaci'. Imam 'čepove' na nozi koji me na to podsjećaju, kaže Ante Ćorić (17) kojem je uletio Livaković...

VIDEO

Ante Ćorić zablistao je, a potom nestao. Ozljeda je kriva što 17-godišnji talentirani veznjak Dinama nije pokazao pun potencijal prošle sezone. Ćorić je "navukao" ono malo navijača koji se skupljaju na Maksimiru, a onda preselio u liječničke ordinacije. Nakon nekoliko mjeseci pauze, Ćorić se vraća.

- Što te ne ubije, ojača te. Jel' tako? - rekao je mladi veznjak za Dinamovu stranicu.

- Sretan sam što sam opet na treninzima. Nedostajao mi je rad s loptom. Trenirao sam tijekom oporavka, ali biti na terenu s momčadi je ipak nešto sasvim drugo.

Marko Prpic/PIXSELL

Ćorić je naučio lekciju. Više neće prodavati "lažnjake" golmanima na treningu. Ante se ozlijedio na okupljanju mlade reprezentacije nakon što mu je žestoko ušao Zagrebov golman Dominik Livaković.

- Uletio mi je moj cimer Dominik Livaković. Mislio sam da mi je pukla noga. Bilo mu je žao, stalno se ispričavao. Ako sam nešto naučio iz toga, to je da se golmanima ne prodaju "lažnjaci". Imam i "čepove" na nozi koji me na to podsjećaju - kaže Ante.

Sjajno je krenuo u sezonu. Zabio je Astri u visokoj Dinamovoj pobjedi, a onda su stigle ozljede. Sad je spreman na povratak. Trenira i čeka šansu.

- Samo da bude što manje ozljeda u sezoni. To mi je najvažnije. Sve ostalo će doći na svoje. Volio bih dobiti što više minuta - rekao je Ćorić.

"Još se naježim kad se sjetim pobjede na Poljudu"

Ante ne može zaboraviti Dinamovu pobjedu u sudačkoj nadoknadi na Poljudu. "Modri" su gubili 2-0 i na kraju slavili.

- To je ipak Hajduk. Derbi je derbi. To se ne zaboravlja. Evo, sad kad sam se sjetio te utakmice, naježio sam se. Bilo je to nešto posebno - dodao je mladi veznjak.

I Antin brat u Dinamu

Josip Ćorić potpisao je ugovor s Dinamom, a do kraja sezone ostat će na posudbi u Sesvetama. Josip je Antin Brat.

- Ovo mi je životni san. Od malih nogu sam navijač Dinama. Naravno da mi je želja jednoga dana zaigrati s bratom u istoj momčadi - rekao je Josip Ćorić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe