Sport

Komentari 31

Odlični Delija u finalu PFL-ova turnira! Slavio pa zaplakao. Sad je na korak od milijun dolara!

Odlični Delija u finalu PFL-ova turnira! Slavio pa zaplakao. Sad je na korak od milijun dolara!

Dobro je prvu rundu otvorio hrvatski borac i skupljao bodove. No, u drugoj je bolji bio Rus te je treća odlučivala o svemu. Hrabri Dubrovčanin skupio je snage i na kraju slavio jednoglasnom odlukom sudaca i ušao u finale

Kakva je to bila noć za Antu ‘Walking Trouble’ Deliju (30, 19-4) koji je hrabrim nastupom ušao u finale PFL-ova teškaškog turnira! Znao je da je s druge strane odlični Denis Goltsov (30, 27-10) koji je jedan od favorita za osvajanje turnira, ali pokazao je Delija, kako je i sam rekao, da je spreman pobijediti sve!

Nakon meča slomile su emocije hrabrog Dubrovčanina koji je pao pod noge Mirku 'Cro Copu' Filipoviću, a hrvatska ga je legenda tješila i ohrabrila porukom da je on pobjednik te su, nakon objave kako su suci jednoglasno odlučili (3x 29-28) kako je pobjednik meča naš Ante, zajedno sa Stipom Drvišem proslavili ovaj veliki uspjeh.

Odlično je otvorio meč hrvatski borac te je u prvoj rundi marljivo skupljao bodove. Čak je i pozivao Rusa na otvorenu razmjenu, a uspio je i preokrenuti Rusa na parteru te mu na kraju runde i raskrvariti nos što je bio dodatni forte. Valja priznati da je druga runda bila cijela u znaku Goltsova.

Odlično je pogađao Rus i kontrolirao situaciju, ali pred sam kraj runde je pogriješio te ga je Ante uspio srušiti, ali bodovno je ona sigurno otišla na stranu Goltsova. Nije bilo dileme, treća će runda odlučivati o pobjedniku. A odlični Delija odmah je srušio Goltsova i pola runde imao kontrolu u parteru. Nakon što se Rus izvukao, stisnuo ga je Dubrovčanin uz žicu te su se tamo nadmudrivali, ali odlično je taktički Ante borbu priveo kraju i odmah digao ruke nakon kraja treće runde.

Suci su dugo vijećali, ali na kraju su jednoglasno odlučili kako je pobjednik meča naš Ante Delije koji je tako ušao u finale PFL-ova turnira te će se tamo naći 27. listopada protiv Brune Cappelozze (32, 13-5) koji je nokautirao Jamellea Jonesa (33, 12-7). Bit će to veliki revanš nakon što je Brazilac iznenađujuće nokautirao Antu na otvaranju turnira, a Delija sad ima veliku priliku za uzvrat.

Osvajanjem turnira Delija bi zaradio vrtoglavih milijun dolara!

POGLEDAJTE VIDEO: NA TRENINGU S DELIJOM