Obavijesti

Sport

Komentari 23

APOEL zadržao Ajax, Slavia i Club Brugge blizu Lige prvaka

APOEL zadržao Ajax, Slavia i Club Brugge blizu Lige prvaka
1

Hrvatski reprezentativni stoper Matej Mitrović odigrao je cijelu utakmicu za Club Brugge koji je napravio veliki korak ka grupnoj fazi Lige prvaka pobjedom na gostovanju kod LASK-a

VIDEO

Nogometaši Ajaxa, prošlogodišnji polufinalisti Lige prvaka, odigrali su 0-0 na gostovanju kod ciparskog APOEL-a u prvoj utakmici doigravanja za elitno klupsko nogometno natjecanje, dok su praška Slavija u Cluju i belgijski Club Brugge u Linzu ostvarili minimalne pobjede i veliki kapital pred uzvrate na svojim stadionima.

Ajax i APOEL su u Nicosiji odigrali utakmicu s 29 pokušaja prema vratima, ali nijedan od 10 udaraca koji su išli u okvir nije završio i u mreži. Nizozemci su posljednjih deset minuta morali odigrati s desetoricom igrača jer je zbog drugog žutog kartona isključen marokanski branič Mazraouni.

U momčadi APOEL-a od 68. minute je zaigrao hrvatski napadač Antonio Jakoliš, stariji brat Hajdukovog ovogodišnjeg pojačanja Marina Jakoliša, a zamijenio je Slovenca Romana Bezjaka koji je dvije sezone igrao u Rijeci.

Mitroviću 90 minuta

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Slavia je ostvarila značajnu pobjedu u Rumunjskoj. Masopust je u 28. minuti postigao jedini pogodak na utakmici, a domaći mogu žaliti za 79. minutom, kad je Francuz Omrani izborio kazneni udarac, odlučio ga sam izvesti, a njegov je udarac obranio gostujući vratar Kolar.

Za Cluj je cijelu utakmicu odigrao rođeni Zagrepčanin Damjan Đoković, koji je odrastao u Nizozemskoj, a pretprošle sezone nosio dres Rijeke.

Hrvatski reprezentativni stoper Matej Mitrović odigrao je cijelu utakmicu za Club Brugge koji je napravio veliki korak ka grupnoj fazi Lige prvaka pobjedom na gostovanju kod LASK-a. U 10. minuti Vanaken je realizirao kazneni udarac, dosuđen pomoću VAR-tehnologije, prvi put upotrijebljenu u doigravanju za Ligu prvaka.

Uzvrati u ovim parovima na rasporedu su u srijedu, 28. kolovoza. U srijedu će biti odigrane preostale tri prve utakmice doigravanja Lige prvaka. Dinamo na Maksimiru dočekuje norveški Rosenborg, grčki Olympiacos u Pireju je domaćin ruskom Krasnodaru, dok će švicarski Young Boys u Bernu ugostiti beogradsku Crvenu zvezdu. Svi dvoboji započinju u 21 sat.

Uzvrati u tim parovima su na rasporedu u utorak, 27. kolovoza. (dk)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi