Obavijesti

Sport

Komentari 7

Arsenal je natrpao Newcastle, Tottenham se jedva izvukao...

Arsenal je natrpao Newcastle, Tottenham se jedva izvukao...
1

To je tek druga pobjeda "topnika" u osam prvenstvenih utakmica pod vodstvom trenera Mikela Artete. Golove su postigli Pierre-Emerick Aubameyang, Nicolas Pepe, Mesut Özil i Alexandre Lacazette

VIDEO

Nogometaši Arsenala u nedjelju su na svom stadionu u 26. kolu Premier lige svladali Newcastle sa 4-0, i to je tek druga pobjeda "topnika" u osam prvenstvenih utakmica pod vodstvom trenera Mikela Artete. Golove su postigli Pierre-Emerick Aubameyang (54), Nicolas Pepe (57), Mesut Özil (90) i Alexandre Lacazette (90+5).

Tottenham je u gostima dobio Aston Villu sa 3-2, a pobjednički gol zabio je Korejac Heung-Min Son u sudačkoj nadoknadi.
 Aston Villa je došla u vodstvo nakon što je stoper gostiju Toby Alderweireld u 9. minuti nespretnom reakcijom pospremio loptu u vlastitu mrežu. No, uspio se iskupiti u 27. minuti kada je poslije kornera pogodio za 1-1.

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+2) Tottenham je početni zaostatak pretvorio u prednost nakon što je prethodno sudac dosudio penal za goste. Vratar Pepe Reina obranio je udarac Heung-Min Sona, ali lopta se odbila do Korejca, koji iz drugog pokušaja trese mrežu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Domaćini uspijevaju izjednačiti u 53. minuti. Najbolji engleski veznjak Jack Grealish izveo je korner, a stoper Bjorn Engels glavom zabija za 2-2.

Spursima se posrećilo u sudačkoj nadoknadi (90+4), kada je Heung-Min Son iskoristio lošu reakciju domaće obrane i donio pobjedu svojoj momčadi.

Dan ranije nogometaši Liverpoola nastavili su pobjednički niz u Premier ligi, iako su se morali dosta namučiti protiv posljednjeplasiranog Norwicha. Na kraju pobjedu "redsima" donio je Sadio Mane u 78. minuti.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića