Obavijesti

Sport

Komentari 9

Arsenal jedva prošao dalje! Gubili 2-0, klinac ih spasio...

Arsenal jedva prošao dalje! Gubili 2-0, klinac ih spasio...
1

U skupini B gledali smo pravu dramu do posljednje minute, a tragičari su postali nogometaši kijevskog Dynama koji su kod kuće odigrali tek 1-1 protiv 'fenjeraša' Lugana...

VIDEO

Nogometaši Arsenala, Eintrachta, Basela, Getafea, Malmöa, Kopenhagena i Cluja izborili su plasman u 16-inu finala Europske lige.

Arsenal je u susretu posljednjeg kola F skupine odigrao 2-2 na gostovanju kod Standarda i sačuvao prvo mjesto u skupini.

Belgijancima je trebala pobjeda od najmanje četiri gola razlike kako bi prestigli londonski sastav, ali i bilo kakva pobjeda da preskoče Eintracht koji je neočekivano izgubio kod kuće od otpisane Vitorije Guimaraes sa 2-3.

Europa League - Group F - Standard Liege v Arsenal

Standard je poveo sa 2-0, ali su "Topnici" do kraja susreta izjednačili. Golove za domaćine zabili su Bastien (47) i Amallah (69), a za goste Lacazette (78) i Saka (81). Mladi Bukayo Saka (18) je asistirao i zabio za povratak svoje momčadi te ih tako spasio. Da su 'topnici' kojim slučajem izgubili, vjerojatno bi se oprostili od šesnaestine finala Europske lige.

U drugom susretu Eintracht je kod kuće izgubio od Vitorije sa 2-3 i može zahvaliti Arsenalu što je prošao dalje.

Gosti su poveli u osmoj minuti preko Rochinhe, Eintracht je okrenuo rezultat golovima Da Coste (31) i Kamade (38), ali su Portugalci do kraja susreta zabili još dva gola, a strijelci za prvu pobjedu bili su Al Musrati (85) i Edwards (87). Na koncu je Arsenal osvojio prvo mjesto sa 11 bodova, Eintracht ima 9, Standard 8, a Vitoria Guimaraes 5 bodova.

U skupini B gledali smo pravu dramu do posljednje minute, a tragičari su postali nogometaši kijevskog Dynama koji su kod kuće odigrali tek 1-1 protiv 'fenjeraša' Lugana.

U drugom susretu Malmö je na gostovanju pobijedio Kopenhagen sa 1-0 osvojivši prvo mjesto u skupini, ali dalje ide i danski sastav jer Dynamo nije uspio slaviti protiv Švicaraca.

Pobjedu Malmou donio je Papagiannopoulos zatresavši vlastitu mrežu u 77. minuti. Karlo Bartolec je za Kopenhagen igrao od 84. minute, a Robert Mudražija prvo poluvrijeme.

U drugom susretu Lugano je poveo u 45. minuti golom Aratorea, a izjednačio je Cigankov u četvrtoj minuti nadoknade. Josip Pivarić nije igrao za Dynamo.

Na kraju je Malmö osvojio prvo mjesto sa 11 bodova, Kopenhagen ide dalje kao drugi s devet bodova, dok Dynamo ima sedam bodova. Na začelju je Lugano s tri boda.

U skupini C za prva dva mjesta borili su se Basel, Getafe i Krasnodar, a na koncu su Švicarci prvi, Getafe je drugi, a Krasnodar i Trabzonspor su ispali.

Basel je kod kuće potvrdio prolaz pobjedom protiv Trabzonspora 2-0, dok je Getafe u izravnom sudaru porazio Krasnodar sa 3-0. Basel je prvi sa 13 bodova, Getafe ima 12, Krasnodar 9, a Trabzonspor jedan bod.

U skupini D Sporting i LASK su i prije zadnjeg kola osigurali plasman u 16-inu finala, a u međusobnom susretu su odredili tko će zauzeti 'jedinicu'. LASK je pobijedio s 3-0 i osvojio prvo mjesto.

U skupini E Celtic je i prije zadnjeg kola osigurao prolaz, a pridružio mu se i Cluj koji je kod kuće pobijedio Škote sa 2-0. Lazio je poražen u Francuskoj kod Rennesa s 0-2.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe