Obavijesti

Sport

Komentari 59

Atalanta razbila Milan: Mandžo debitirao u dresu 'rossonera'!

Atalanta razbila Milan: Mandžo debitirao u dresu 'rossonera'!

Ante Rebić se vratio u momčad Milana nakon što se oporavio od koronavirusa, a priliku za debi, kao što je Pioli i najavio, dobio je Mario Mandžukić. Obojica su ušla u drugom poluvremenu

VIDEO

Vodeći dvojac talijanskog nogometnog prvenstva Milan i Inter u svojim je susretima 19. kola osvojio samo bod, Milan je izgubio kao domaćin od Atalante s 0-3 (0-1), dok je istovremeno Inter na gostovanju kod Udinesea odigrao samo 0-0.

POGLEDAJTE VIDEO: Prvi Mandžin intervju u Milanu

Pokretanje videa...

Prvi Mandžukićev intervju u Milanu 04:42

Atalanta je na San Siru u potpunosti nadigrala lidera prvenstva te stigla do pobjede golovima Romera u 26., Iličića iz penala u 53. i Zapate u 77. minuti. Bila je to uvjerljiva predstava Gasperinijeve momčadi i jedna od lošijih 'rossonera' ove sezone.

No, ima i dobrih stvari u gradu mode. Ante Rebić se vratio u momčad Milana nakon što se oporavio od koronavirusa, a priliku za debi, kao što je Pioli i najavio, dobio je Mario Mandžukić, koji je u klub stigao početkom tjedna. Hrvati su igrali od 70. minute, dok je u momčadi Atalante Boško Šutalo ostao na klupi, a Mario Pašalić nije konkurirao za nastup.

Serie A - AC Milan v Atalanta

Inter je imao priliku pobjedom u Udinama bodovno se poravnati s Milanom na polovici prvenstva, no nije uspio zatresti mrežu suparnika. Marcelo Brozović igrao je čitav susret za Inter dok je Ivan Perišić u igru ušao u 70. minuti.

Serie A - Udinese v Inter Milan

Roma je u dramatičnoj završnici svladala Speziju s 4-3 (1-1). U prvom poluvremenu Roma je povela golom Mayorala u 17. minuti, no ubrzo potom Piccoli je poravnao u 24.  1-1. Početkom nastavka Mayoral je u 52. osigurao novo vodstvo domaćima koje je vrlo brzo potom Karsdorp i povećao u 55. Ipak, novak u ligi se nije predao već je preko Diega Farisa u 59. smanjio na 3-2 i taj je rezultat vrijedio sve do same završnice. A onda je Verde u 90. minuti iskoristio veliku pogrešku Smallinga za izjednačenje na 3-3 i činilo se za važan bod, no vrlo brzo po kretanju s centra Roma je uspjela postići i četvrti gol te osvojiti tri boda zahvaljujući Pelleginiju u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Bila je ovo druga utakmica Rome i Spezije ovoga tjedna, nakon što je Spezia u utorak u osmini finala također u Rimu svladala Romu s 4-2 nakon produžetka.

Milan je stoga ostao na vrhu sa 43 boda, dva više od drugog Intera, a šest više od treće Rome koja je u prvom susretu dana na svom terenu svladala Speziju sa 4-3 (1-1), dok je Atalanta četvrta sa 36 bodova. Udinese je, pak, ostao 15. sa 18 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka