Obavijesti

Sport

Komentari 86

Atletico već upisao bod, a onda se ukazao nevjerojatni Messi!

Atletico već upisao bod, a onda se ukazao nevjerojatni Messi!
1

Nogometaši Barcelone dobili su Atletico Madrid 1-0 golom sjajnog Messija u 86. minuti nakon duplog pasa s Luisom Suarezom. Katalonci su opet zasjeli na prvo mjesto, a Ivan Rakitić je odradio cijelu susret...

VIDEO

U derbiju 15. kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona je kao gost svladala Atletico iz Madrida sa 1-0 (0-0).

Pokretanje videa...

01:29

Bila je to fantastična utakmica s mnoštvo prilika i činilo se da će igrač susreta biti Jan Oblak ili Marc Andre ter Stegen, a onda se ukazao on. Nevjerojatni Leo Messi pokazao je zašto će po rekordni šesti put dobiti Zlatnu loptu. Da, nije ga bilo nigdje na utakmici sve do gola, ali kako da čovjek nešto napravi pored trojice igrača Atletica. Čim bi primio loptu, odmah bi horda igrača u crveno bijeli dresovima krenula prema njemu, baš kao što im je naložio trener Diego Simeone.

A u 86. minuti su na trenutak zaboravili na njega i vidjeli kako je to kad se pojavi magija. Na njegov klasičan način sjurio se prema šesnaestercu domaćina, napravio dupli pas sa Suarezom, namjestio se na rubu šesnaesterca na svoju lijevu nogu i tu protivnički golman unaprijed zna da nema šanse. Opalio je i neobranjivo pogodio golmanov desni donji kut i tako produžio mandat Ernestu Valverdeu.

La Liga Santander - Atletico Madrid v FC Barcelona

Možda danas baš i nije bio na svojoj razini i možda je bio neprimjetan veći dio utakmice, ali u jednom trenutku slobodnog prostora pokazao je svoju magiju i moć i vratio Barcelonu na prvo mjesto La lige.

La Liga Santander - Atletico Madrid v FC Barcelona

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je svih 90 minuta za Barcelonu koja sada ima 31 bod, kao i drugi Real Madrid, dok je Atletico šesti sa 25 bodova.

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića