Obavijesti

Sport

Komentari 35

Atomski Milan! Kalinić stiže, ali samo kao zamjena Aubi!

Atomski Milan! Kalinić stiže, ali samo kao zamjena Aubi!
1

Nikola Kalinić neće biti prva opcija. Sva preostala sredstva Milan će uložiti u dovođenje ni manje ni više nego Pierrea-Emericka Aubameyanga. Gabonac je 2012. godine otišao iz Milana

VIDEO

"Milanska renesansa", tako bi se najbolje mogla opisati 2017. godina. Period od kad su novi kineski vlasnici preuzeli Milan pa do kraja prijelaznog roka uskoro će uvesti u udžbenike povijesti za učenike 5. razreda osnovne škole.

Naravno, riječ je o šali. No, Milanov prijelazni rok niti najmanje nije šala. Kinezi su predvođeni Marcom Fassoneom i Massimom Mirabellijem doveli pravu malu vojsku kvalitetnih igrača u Milano i najavili pohod na sam vrh svjetskog nogometa.

Čak je i popularna nogometna simulacija Fifa vratila Milan u sam vrh, klub će na Fifi 18 imati pet zvjezdica što imaju samo najveće svjetske momčadi (što to znači znaju svi oni koji prate i igraju popularnu igru).

Sedmerostruki europski šampion doveo je Ricarda Rodrigueza, Matea Musacchija, Leonarda Bonuccija, Andreu Contija, Francka Kessieja, Lucasa Bigliju, stigli su i Andre Silva te Hakan Calhanoglu kao i Fabio Borini. ili Antonio Donnarumma. Ugovore su produžili Suso i Gianluigi Donnarumma, a tek slijedi prava poslastica svim navijačima.

Prema pisanju milanskog dnevnog lista La Gazzette dello Sport, Nikola Kalinić stiže u Milano i uskoro će postati novi igrač 'rossonera'. Transfer bi se trebao ostvariti kroz par dana, a visina odštete iznosit će 25 milijuna eura bez Luce Antonellija kako se pisalo zadnjih dana.

No, Kalinić neće biti prva opcija. Sva preostala sredstva Milan će uložiti u dovođenje ni manje ni više nego Pierrea-Emericka Aubameyanga. Gabonac je 2012. godine otišao iz Milana i sigurno ga negdje u podsvijesti kopka činjenica da se nije nametnuo u gigantu kao što je Milan.

I ne samo to. Javno je izrazio želju za prelaskom u grad mode. Nedavno je na Instagramu poručio čelnicima Milana "da on čeka dok oni spavaju". U Milanu bi dobio i znatno veću plaću nego u taboru Borussije Dortmund, ali izgleda da mu to i nije prevaga u odluci.

Sada je sve na pregovaračkim sposobnostima Massima Mirabellija, čovjeka koji je zadužen da omekša Borussiju i dovede jednog od najboljih napadača svijeta. A Milanu je u DNK imati nekog od najboljeg napadača u Europi...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu