Obavijesti

Sport

Komentari 80

Australski radijski voditelj opleo po Đokoviću: Nadam se da neće osvojiti. Treba ga deportirati

Australski radijski voditelj opleo po Đokoviću: Nadam se da neće osvojiti. Treba ga deportirati

Ne pratim puno tenis, ali se nadam Đoković neće osvojiti Australian Open. Srbin se nije ponio sportski prema De Minauru poslije meča, zbog onoga što se dogodilo prije godinu dana kada je bio deportiran, rekao je voditelj Neil Mitchell

VIDEO

Prije godinu dana o Novaku Đokoviću pričalo se danima zbog deportacije, a ovaj put jer baš nitko mu ne može ništa na terenu. Australci su mu ukinuli zabranu od tri godine pa je došao napraviti ono što nije uspio prošle godine, a to je osvojiti deseti Australian Open.

Pokretanje videa...

Đoković i Ivanišević u Australiji 00:08

Srpski tenisač imao je problema sa zadnjom ložom, ali unatoč svemu, protutnjao je do četvrtfinala razbivši australskog tenisača Alexa De Minaura (6:2, 6:1, 6:2). Bila je to apsolutna dominacija na terenu i moć kojom je pokazao što čeka ostale protivnike. Mnogi favoriti su ispali, nema Rafe Nadala, Caspera Ruuda, Alexandera Zvereva, Carlos Alcaraz je propustio turnir zbog ozljede. Novak je od samog početka turnira jedan od glavnih favorita, a sada je postao i najveći.

Australian Open

Unatoč sjajnom tenisu kojeg je pokazao, mnogi navijači ga kritiziraju. Naime, Đoković je otpočetka turnira imao problema s ozljedom zadnje lože. To se na mečevima nije vidjelo pa su ga mnogi optužili da lažira ozljedu i da glumi. Na to se referirao i De Minaur, tenisač kojem Novak baš i nije omiljen. On je, podsjetimo, prije godinu dana podržao njegovu deportaciju.

- Ne znam, recite vi meni kako vam je izgledao. Igrajući protiv njega, činilo mi se da se prilično dobro kreće. Mislim da svi na neki način vide što se događalo u ovih nekoliko tjedana. To je jedina stvar o kojoj svi pričaju. Bio sam na terenu protiv njega. Ili nisam dovoljno dobar tenisač da to razotkrijem, ili... Meni je izgledalo dobro. Jednostavno je bio predobar u svim aspektima.

Australian Open

Spomenute sumnje poprilično su izbacile iz takta i samog Đokovića. 

- Sumnju ostavljam tim ljudima, samo neka sumnjaju. Samo se moje ozljede dovode u pitanje. Kad su neki drugi igrači ozlijeđeni, onda su oni žrtve, ali kad sam ja u pitanju, onda glumim. Jako je zanimljivo. Ne smatram da trebam ikome išta dokazivati.

Australci su ga dočekali raširenih ruku, na njegovim mečevima pune su tribine, no nekima baš i nije drag. Jedan australski novinar okomio se na njega. Riječ je o radijskom voditelju stanice 3AV Neilu Mitchellu koji je optužio Đokovića da se bezobrazno ponio prema De Minauru nakon pobjede i da ga zbog toga treba deportirati iz zemlje. Kako tvrdi, to je napravio jer je australski tenisač prije godinu dana podržao njegovu deportaciju. No, nije rekao što mu je točno napravio.

- Ne pratim puno tenis, ali se nadam Đoković neće osvojiti Australian Open. Srbin se nije ponio sportski prema De Minauru poslije meča, zbog onoga što se dogodilo prije godinu dana kada je bio deportiran. Jasno je da je Đoković htio da ga obriše s terena. I je na kraju, ali je bio ekstremno neugodan poslije pobjede. Treba opet deportirati Novaka zato što se tako ponio - kazao je Neil Mitchell u svom radijskom programu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...
TRENER HAJDUKA O AKTUALNOSTIMA

Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...

Livaja je i dalje ozlijeđen, Perišić će opet zaigrati u prvih 11, povratnik Melnjak mogao bi dobiti minutažu do kraja sezone, a Sahitiju je oko još bolno i propustit će Goricu. Odjidja? Najlakše sve prebaciti na mlade