Obavijesti

Sport

Komentari 19

Babo beretta i dalje rešeta! Šarić sve bolji u Minnesoti...

Babo beretta i dalje rešeta! Šarić sve bolji u Minnesoti...
1

Bojan Bogdanović i Dario Šarić bili su sjajni na NBA parketima. Babo je zabio 16 koševa u pobjedi Indiane, dok je Šarić zabio 18 u porazu Minesote. Mario Hezonja nije se baš proslavio...

VIDEO

Bojan Bogdanović rešeta kao lud. Babo Beretta utrpao je 16 koševa vrlo jakim Bucksima (113-97) i pomogao svojoj momčadi srušiti sjajnu momčad predvođenu the Greak Freakom Antetokounmpom.

Trica mu je opet bila na sjajnoj razini, pogodio ju je tri puta iz pet pokušaja te bi se brzo mogao vratiti na čelno mjesto najboljeg tricaša lige, a ispred njega je samo veliki Steph Curry. Babo je dodao i 4 skoka u svoju statistiku. Ovo mu je čak 19. utakmica zaredom u kojoj je postigao dvoznamenkasti broj koševa.

Najbolji kod Pacersa bili su Young i Turner sa 25 i 23 koša dok je Bledsoe predvodio Milwaukee zabivši 26 poena. Ovo je Indiani peta pobjeda zaredom i imaju sjajan omjer 18-10 koji ih je smjestio na četvrto mjesto.

Dario Šarić polako hvata radnu temperaturu! Uspio je Šiši i drugu utakmicu zaredom doći do dvoznamenkastog učinka, a minutaža mu opako raste. Ovaj put je za 31 minutu na terenu zabio 18 koševa uz šest skokova i tri asistencije, ali njegova Minnesota još jednom je izgubila. Bolji od njih bili su Kingsi 141-130 i nanijeli im treći poraz zaredom. Najbolji kod Vukova bio je Wiggins sa 25 koševa, dok je kod Kingsa s istim brojem koševa najbolji bio Nemanja Bjelica. 

Timberwolvesi su na omjeru 12-15, a morat će se dobrano potruditi da izbore playoff na pakleno teškom Zapadu. 

U derbiju večeri, Toronto Raptorsi srušili su aktualne prvake Golden State Warriorse 113-93! Kanađani su od početka suvereno dominirali i pobjedu nisu ni u jednim trenutku doveli u pitanje. Kyle Lowry izdominirao je protivničke obrambene igrače zabivši 23 koša i podijelivši 12 asistencija. Sjajan je još jednom bio Kevin Durant sa 30 poena, ali glavni šef momčadi nije bio na razini zadatka. Steph Curry zabio je samo 10 koševa.

Toronto je s novom pobjedom još malo podebljao svoj omjer te su i dalje sa 23-7 najbolja momčad lige dok su Warriorsi na 19-10.

Sinoć su od hrvatskih košarkaša igrali i Mario Hezonja i Ante Žižić. U okršaju Žižićevih Cleveland Cavaliersa i Hezonjinih New York Knicksa slavili su domaći Cavaliersi sa 113-106.

Cavaliersi su ispustili vodstvo od 22 koša nakon druge četvrtine i Knicksi su došli na 106-105 32,5 sekundi prije kraja, no tada Rodney Hood pogađa šut zahvaljujući kojem se Cleveland opet odvaja. 

Ante Žižić nije ulazio u igru za Cleveland, a Mario Hezonja je za Knickse odigrao 11 minuta i zabio dva koša (šut iz igre 1/3) uz jednu ukradenu loptu. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica