Obavijesti

Sport

Komentari 9

Babo i dalje rešeta! Lakersi i LeBron ne znaju za pobjedu...

Babo i dalje rešeta! Lakersi i LeBron ne znaju za pobjedu...
1

Na parketima su igrala četiri Hrvata, no nijedan nije okusio slast pobjede. Bogdanović je bio najbolji kod Indiane sa 20 koševa, Hezonja je bio vrlo dobar kod Knicksa dok se Zubac i Bender nisu baš naigrali...

VIDEO

Mario Hezonja otišao je u New York Knickse s nadom da će preporoditi svoju karijeru i ostvariti potencijal koji se očekuje od njega, a nakon par utakmica na sjajnom je putu. David Fizdale ga jako poštuje, a to se vidi po minutaži koju mu daje. Hezonja je u porazu svoje momčadi protiv Milwaukee Bucksa 124-113 utrpao 18 koševa za pola sata igre, i dodao četiri skoka i tri asistencije. 

Najbolji kod Knicksa bio je Tim Hardaway sa 24 koša, no s druge strane je stajao Greak Freak protiv kojeg se nije moglo. Antetokounmpo je utrpao 31 koš uz 15 skokova i četiri asistencije dok je sjajan bio i Middleton sa 30 poena. Knicksi su sezonu otvorili pobjedom, a onda su zaredali tri poraza. I dalje se jako muče bez najboljeg igrača Kristapsa Porzingisa kojega nema još od veljače zbog ozljede koljena.

Novi dan u uredu za Bojana Bogdanovića, novo rešetanje Berette! Fantastični Bogdanović opet prosipa kanonadu trica po američkim koševima, a ovaj put je Minnesoti utrpao 20 koševa uz fantastičnu tricu od 4/5, Uz to je skupio pet skokova. Nažalost, njegova Indiana je na kraju izgubila 101-91, a "Vukove" je predvodio nestašni Butler koji je zabio 20 poena.

Čini se da se Dragan Bender neće baš usrećiti u novoj sezoni Phoenixa. Njegovi Sunsi su izgubili protiv Golden State Warriorsa 123-103, a hrvatski reprezentativac je odigrao mizerne dvije i pol minute. Očekivalo se da će krilni centar dobiti puno više prilike pod Igorom Kokoškovom, no ruku na srce, suparnik na toj poziciji mu je Ryan Anderson koji je ipak bolji igrač, no nije se ni on baš dokazao u ovoj utakmici, zabio je samo dva koša. Najbolji kod Sunsa bio je Booker zabivši 28 koševa dok je prvake predvodio Steph Curry sa 29 koševa uz šest trica i osam asistencija. 

Showtime u Los Angelesu nije još došao do svog izražaja! Lakersi predvođeni LeBronom nakon tri kola još ne znaju za pobjedu. U dramatičnoj utakmici izgubili su od Spursa 143-142 u Staples Centru nakon produžetaka.

Prvo je LeBron donio svojoj momčadi produžetke zabivši tricu dvije sekunde prije kraja za veliko oduševljenje na tribinama, ali onda je u produžetcima promašio oba slobodna bacanja i razočarao svoje navijače. James je utakmicu završio sa 32 koša uz 14 asistencija i osam skokova, a najefikasniji je bio Kuzma zabivši 37 koševa. Spurse je predvodio DeRozan koji je zabio 32 koša uz 14 asistencija i osam skokova i Aldridge koji je utrpao 37 uz 10 skokova.

Ivica Zubac odigrao je samo pet minuta i ostao bez učinka.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići