Obavijesti

Sport

Komentari 4

Babo solidan u pobjedi Pacersa, Hezonja pobijedio kod Dončića

Babo solidan u pobjedi Pacersa, Hezonja pobijedio kod Dončića
1

Noćas je na rasporedu bilo osam utakmica u najboljoj košarkaškoj ligi svijeta. Knicksi Marija Hezonje pobijedili su u gostima kod Dallasa (118-106), a Bogdanovićevi Pacersi bili su bolji od Bullsa (107-105)

VIDEO

Iza naših košarkaša još je jedna dobra noć u NBA ligi. Mario Hezonja dobro je iskoristio svojih devet minuta u pobjedi Knicksa kod Mavericksa (118-106).

Zabio je 11 koševa, svih 11 u prvom poluvremenu, uz 71.4% uspješnosti (5/7) i imao jedan skok. Mladi Slovenac Luka Dončić je u redovima domaćina igrao 34 minute u kojima je zabio 18 koševa, imao devet skokova, šest asistencija i jednu ukradenu loptu. Odličnu utakmicu odigrao je Hezonjin suigrač, Alfonso Trier, koji je počeo na klupi, a u svoje 24 minute zabio je 23 koša, imao dva skoka i asistenciju uz velikih 80% uspješnosti šuta (8/10).

Bojan Bogdanović je s Indianom pobijedio na napetom gostovanju kod Chicaga (107-105). "Babo" se nije posebno istaknuo, ali svoj je posao solidno odradio. Za 27 minuta na terenu zabio je osam koševa uz dva skoka i asistenciju. U redovima "bikova" dobar je bio Zach LaVine koji je za 34 minute zabio 20 koševa, imao šest skokova, pet asistencija i ukradenu loptu, ali njegov šut bio je na slabih 33.3% (7/21). Imali su domaćini priliku doći do pobjede u posljednjem napadu - Holiday je promašio prvu tricu, odbijenu loptu je uhvatio Blakeney i pokušao šutirati, ali mu je Myles Turner efektno blokirao šut i osigurao pobjedu Pacersima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Orlando Magic nastavio je s toplo hladnom igrom. U gostima su ih pobijedili LA Clippersi s velikih 120-95. Ekipu Doca Riversa nosio je odlični Harris sa 21 košem (šut 8/10), sedam skokova i dvije asistencije. Zbog ozljede Gortata više je minuta dobio Boban Marjanović i došao do double-double učinka (10 koševa, 11 skokova), dok je Lou Williams zabio 28 koševa. U redovima domaćina double-double je upisao Nikola Vučević sa 22 koša, 11 skokova i tri asistencije.

Houston Rocketsi došli su do druge ovosezonske pobjede na gostovanju kod Brooklyna (119-111). Rocketse su do pobjede nosili Chris Paul koji je zabio 32 koša, imao sedam skokova i 11 asistencija i Clint Capela sa 22 koša, 13 skokova i pet asistencija. U redovima domaćina najbolji je bio Caris LaVert sa 29 koševa, četiri skoka, dvije asistencije i tri ukradene lopte.

Gromovit učinak imala je Oklahoma u gostima kod Washingtona. Thunder je do nove pobjede (134-111) stigao predvođen Russelom Westbrookom koji je zabio 23 koša, imao tri skoka, 12 asistencija i četiri ukradene lopte. Kod domaćina se istaknuo Bradley Beal sa 27 koševa, dva skoka, četiri asistencije i ukradenom loptom.

Svoju petu popjedu upisao je Memphis na gostovanju u Utahu (110-100). Odličnu utakmicu odigrao je iskusni Marc Gasol - u 36 minuta za Grizzliese je zabio 17 koševa, imao 10 skokova, sedam asistencija i četiri ukradene lopte. Kod Jazza je najbolji bio Ricky Rubio sa 22 koša, dva skoka, 11 asistencija i ukradenom loptom.

Dragan Bender nije nastupio za Phoenix u porazu protiv Toronta (107-98). Raptorsi su u devetoj utakmici sezone došli do osme pobjede. Dobar je u redovima gostiju bio Kyle Lowry sa 11 koševa, šest skokova, 12 asistencija i dvije ukradene lopte, dok se kod Sunsa istaknuo prvi pick drafta Deandre Ayton sa 17 koševa, 18 skokova, dvije asistencije i dva bloka.

U posljednjoj utakmici Golden State je nadigrao Minnesotu rezultatom 116-99. Warriorse je do pobjede nosio trio Durant, Curry, Thompson koji je zajedno ubacio 83 koša, a Curry je bio blizu triple-doublea sa 28 koševa, devet skokova i sedam asistencija. Centar Minnesote Karl-Anthony Towns igrao je 35 minuta u kojima je zabio 13 koševa, imao 11 skokova, asistenciju, dvije ukradene lopte i jedan blok.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram