Obavijesti

Sport

Komentari 29

Babo utrpao 18 Sacramentu, a Air Hezonja 12 poena Netsima

Babo utrpao 18 Sacramentu, a Air Hezonja 12 poena Netsima
1

Još jednu vrlo dobru večer imali su naši košarkaši u NBA ligi. Bojan Bogdanović je u pobjedu protiv Sacramenta ugradio 18 poena, Mario Hezonja je zabio 12 za Knickse, a Šarić osam protiv Portlanda

VIDEO

Kako je samo raspoložen Bojan Bogdanović! Indiana je kod kuće rutinski dobila Sacramento Kingse sa 107-97, a hrvatski košarkaš zabio je 18 poena, te je dodao dvije asistencije i četiri skoka za nešto više od 27 minuta igre. Trica ga nije išla te je gađao za njega skromnih 1-4, ali je i u takvoj situaciji došao do respektabilnog broja koševa. 

Najbolji strijelac utakmice bio je Thaddeus Young s 20 poena, a pratio ga je Bogdanović s 18, dok su kod gostiju najbolji bili Buddy Hield s 20 poena, te De'Aaron Fox s 18 poena i šest asistencija.

Mario Hezonja zabio je 12 poena u porazu svojih New York Knicksa protiv Brooklyn Netsa na domaćem parketu (104-112). Dubrovčanin je u igri proveo 26 minuta, a za tricu je gađao 3-4. Skupio je i pet važnih skokova te je odigrao dobru rolu s klupe, ali njegova je momčad po tko zna koji put podbacila.

Najviše kod Knicksa ubacio je Turčin Enes Kanter koji je utrpao 23 poena, uz tri asistencije i 14 skokova. Brooklyn su predvodili Spencer Dinwiddie s 25 koševa, šest asistencija i tri skoka te Hollis-Jefferson s 20 poena, dvije asistencije i šest skokova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nelošu večer imao je i Dario Šarić koji ipak nije dobio dovoljno minuta da se do kraja razmaše protiv vrlo dobrog Portlanda koji ih je dobio sa (112.105). Timberwolvesi su išli na pogon Andrewa Wigginsa koji je dao 20 poena, K.A.Towns je zabio 19, Derrick Rose 18, a Šarić s klupe osam, ali ni to nije bilo dovoljno protiv Blazersa.

Damian Lillard zabio je 28, a C.J. McCollum u svojoj ispodprosječnoj večeri samo 18 poena. Ukazao se u takvoj situaciji Jusuf Nurkić koji je za 29 minuta igre zavio 22 poena uz 11 skokova.

Ostali rezultati:

Dallas Mavericks - Houston Rockets, 107-104

Atlanta Hawks - Denver Nuggets, 106-98

Cleveland Cavaliers - Washington Wizards, 116-101 (Ante Žižić nije ulazio u igru)

Chicago Bulls - Boston Celtics, 77-133

Memphis Grizzlies - Los Angeles Lakers, 88-111 (Ivica Zubac igrao je tri minute, bez poena)

Los Angeles Clippers - Miami Heat, 98-121

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener