Obavijesti

Sport

Komentari 39

'Babo' vs Hezonja 12:2, Wall fantastičan, Denver ne staje

'Babo' vs Hezonja 12:2, Wall fantastičan, Denver ne staje
2

U dvoboju Indiane i New Yorka Bogdanović je bio bolji od Hezonje 12:2, a Pacersi od Knicksa 110:99. Žižić 7-2-1 u porazu Clevelanda od Sixersa. John Wall (40-6-14) razbio LeBrona i Lakerse

VIDEO

Daleko najjači pečat NBA-noći udario je vođa Wizardsa, John Wall. Na gostovanju LeBrona i Lonza Balla u metropoli Wall je njih i kompletno društvo iz Los Angelesa pomeo sa 40 poena, 14 asistencija i 6 skokova, dokazao da on nije nijedan od brojnih problema koje Washington ima, a Wizardsi su Lakerse ispratili sa 128-110.

LeBron James je u 32 minute dao tek 13 poena:

- Mi smo momčad stvorena na dubini rostera i energiji svakog igrača, a večeras nismo pokazali ni jedno, ni drugo. Osim toga, kad superstar kao što je Wall ima ovakvu večer onda se suparnicima najčešće dogodi ono što se nama dogodilo. Težak poraz - komentirao je 'Kralj' James u čijoj je momčadi naš Ivica Zubac odigrao vrlo dobrih 7 minuta (4-2-1).

Wall je svakog suigrača činio boljim (14 asista), trpao iz svih pozicija i kucao preko svih Lakersa, uključujući skoro 30 cm višeg Tysona Chandlera. Briljantna večer jednog od najpodcjenjenijih superstarova lige.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Babo' dobio Hezonju, Žižiću 17 minuta

Prije nego što je u Europi otkucala ponoć preko Atlantika su parketom trčali Bojan 'Babo' Bogdanović i 'Super Mario' Hezonja. U Indianapolisu Bogdanovićeva je Indiana lako riješila New York Knickse 110-99, sa 'Babinih' 12 poena, 4 skoka i 3 asistencije u 34 minute. Hezonja je za 13 minuta stigao dati dva koša, promašiti dva šuta za dva poena i napraviti jednu osobnu.

Igrač utakmice bio je Victor Oladipo (26-8-7) koji se definitivno vraća nakon što je 11 susreta pauzirao zbog ozljede koljena. Najveću pomoć dobio je u sinu velikog Arvydasa, Domantasu Sabonisu (13-12-4).

NBA: Denver Nuggets at Indiana Pacers

Izostanci Tristana Thompsona i Kevina Lovea gurnuli su našeg Antu Žižića u prvu petorku Clevelanda, na domaćem parketu protiv Sixersa. Na žalost, s druge strane stajao mu je Joel Embiid na kojeg niti jedan centar lige nema efikasan odgovor, ali Žižić je u 17 minuta složio solidnih 7-2-1, a Cavse je razbio raskošni Ben Simmons, 208 cm visoki play Philadelphije sa triple-doubleom 22-11-14 kao tek jednim u nizu dokaza da se radi o jednim od najboljih košarkaša, ne samo 76ersa nego lige tj. planete.

Dončić je zvijezda lige

Luka Dončić ne prestaje u pozitivnom smislu šokirati i oduševljavati Amerikance. Njegov je Dallas kod kuće izgubio od Sacramenta 113-120, ali 19-godišnji Slovenac opet je bio zvijezda večeri sa 28 poena, 6 skokova i 9 asistencija.

- Sve vidi, sve zna, a step-back mu je doslovno nezaustavljiv. Što će biti kad skupi iskustvo i nabaci mišiće ne smijem ni misliti. Žao mi je svih nas ostalih, ali moram ovo reći jer je istina: ako ste mislili da taj ima neki limiti, prevarili ste se. Dončiću ni nebo nije limit, on će ovom ligom dominirati bez ikakve granice - izjavio je nakon utakmice trener Sacramenta David Joerger.

NBA: Portland Trail Blazers at Dallas Mavericks

Lukin suigrač DeAndre Jordan pokušao mu je pomoći u lovu na pobjedu s monstruozna 23 skoka no petorka Kingsa (Hield, Fox, Bogdan Bogdanović, Bjelica, Cauley-Stein) bila je previše za tek dva raspoložena domaća igrača. Dirk Nowitzki dobio je zaglušujuće ovacije American Airlines Centra u svojoj prvoj ovosezonskoj utakmici pred domaćom publikom.

Denver ne staje, pali i Raptorsi

U Coloradu se dogodio sudar vodećih momčadi lige i... Pepsi Center je slavio svoje Nuggetse. Denver je sa 95-86 pobijedio Toronto, a Nikola Jokić još jednom dokazao da je sazrio u jednog od najboljih centara lige (29-9-4). Nuggetsi ove sezone misle maksimalno ozbiljno i zasad (barem dok nakon 'regularnog' dijela sezone ne ugledamo 'playoff LeBrona') djeluju kao manje-više sigurni suparnici Golden Stateu u finalu Zapada.

Rezultati

Brooklyn Nets - Atlanta Hawks 144-127
Cleveland Cavaliers - Philadelphia 76ers 105-128
Indiana Pacers - New York Knicks 110-99
Washington Wizards - LA Lakers 128-110
Dallas Mavericks - Sacramento Kings 113-120
New Orleans Pelicans - Miami Heat 96-102

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida