Obavijesti

Sport

Komentari 23

'Barca je teška, ali to nije više ona momčad kao 2010. godine'

'Barca je teška, ali to nije više ona momčad kao 2010. godine'
8

Prvo Inter mora ne primiti gol, a onda će biti puno lakše. Bit će razočaranje za nogomet što Messi neće igrati, ali će to biti dobro za Inter, rekao je Marco Materazzi koji zna kako pobijediti Barcu...

VIDEO

Ples kuglica u ždrijebu Lige prvaka i ove godine je spojio Barcelonu i Inter u istu skupinu. Prošle godine je Barca na Camp Nou bez Lea Messija pobijedila 2-0, dok je na Giuseppe Meazzi bio 1-1. Jedna stvar je ista kao i prošle godine, a to je ta da Leo Messi neće ni večeras igrati za Blaugranu u susretu protiv Intera koji se pod vodstvom Antonija Contea nalazi u paklenoj formi. 

Pokretanje videa...

00:14

Na drugoj strani je potpuno drugačije raspoloženje jer Katalonci izgledaju promjenjivo, a Argentinac opet ima problema s ozljedama. Griezmann i Suarez baš nisu u formi i nema te kemije koja je krasila Barcu svih ovih godina. U tome šansu vidi i bivši talijanski nogometaš i igrač Intera Marco Materazzi (46) koji je osjetio slast pobjede protiv Barcelone i to 2010. godine kada ih Inter pobijedio u polufinalu i na kraju se okitio naslovom Lige prvaka.

- Barcelona je uvijek težak protivnik, ali ove današnje momčadi nitko se ne boji. Nije to ona momčad od prije devet godina, takva se više nikad neće ponoviti. Sada na terenu imaju tri ili četiri fenomena. Onda su imali deset i vanzemaljca Messija - rekao je Materazzi za Marcu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
MILANO - COPPA ITALIA 2008-2009 - INTER VS SAMPDORIA

Iskreno gledajući, nije to ni blizu one Guardioline Barcelone. Ibrahimović, Iniesta, Xavi, David Villa, Puyol, Alves, jednostavno je preteško naći zamjene za ovakve igračine koji su unosili strah i trepet u kosti mnogih suparnika, no danas smo došli do te situacije da Barca kao od šale gubi i od jedne (bez podcjenjivanja) Granade.

Materazzi zna kako pobijediti Barcu te je dao savjet svojim igračima, a taj savjet nećete nikada pogoditi. 

- Prvo moraju ne primiti gol, a onda će biti puno lakše. Bit će razočaranje za nogomet što Messi neće igrati, ali će to biti dobro za Inter. Njega jednostavno nije moguće zaustaviti. Morate se nadati da ima loš dan. Bez Messija, sve je lakše - zaključio je Talijan.

Soccer - UEFA Champions League - Semi Final - Second Leg - Barcelona v Inter Milan - Nou Camp

Za razliku od prošle godine, možemo slobodno reći kako Barca nije ovaj put toliki favorit i jasno je da ovakav tvrdi, čvrsti i organizirani Inter ima svoje šanse protiv ranjenih Katalonaca. Priliku će s klupe na večerašnjoj utakmici tražiti i Ivan Rakitić...

Ove dvije momčadi su u povijesti igrale ukupno osam puta, a Barcelona je puno uspješnija. Pobjeđivali su tri puta, jednom je bio remi, a jednom je Inter pobijedio. Ove dvije momčadi su u grupnoj fazi LP bile i 2009. godine kada je Barcelona u prvoj utakmici pobijedila 2-0 golovima Piquea i Pedra, dok je u drugoj utakmici bilo 0-0.

ESP, Primera Division, FC Barcelona vs Valencia CF

No mnogima na pamet sigurno najviše pada polufinale Lige prvaka 2010. godine što je jedan od najbolnijih poraza kojeg je Pep Guardiola doživio u karijeri. Inter je u prvoj utakmici pobijedio 3-1 i to nakon što je Maxwell doveo Španjolce u vodstvo, a onda su sve okrenuli Maicon, Sneijder i Milito. U uzvratu na Camp Nou bilo je 1-0 za Barcu, no nedovoljno za nadoknađivanje poraza.

Soccer - UEFA Champions League - Semi Final - Second Leg - Barcelona v Inter Milan - Nou Camp

Interovci su tada slavili kao ludi, a svima je ostalo u pamćenju trčkaranje Josea Mourinha po travnjaku Camp Noua dok su prskalice zalijevale travu. Bila je to jedna od najslađih pobjeda Intera, a vidjet ćemo hoće li večeras tako trčkarati i Conte koji je stvorio kemiju u momčadi baš kao i Special One te 2010. godine kada je osvojio trostruku krunu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta