Obavijesti

Sport

Komentari 159

Raketina bomba i Messijev šou za ljepoticu kola na Wembleyu

Raketina bomba i Messijev šou za ljepoticu kola na Wembleyu
6

Nogometaši Barcelone lakše od očekivanog su sredili Tottenham na Wembleyu. Heroj je bio jedan jedini Leo Messi koji je zabio dva gola. U strijelce su se još upisali Coutinho i Rakitić golčinom za konačnih 2-4...

VIDEO

Španjolski velikan Barcelona pobijedio je na Wembleyju Tottenham sa 4-2 u susretu 2. kola B skupine nogometne Lige prvaka, a drugi pogodak za katalonski sastav zabio je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

Barca je povela već nakon 92 sekundi igre, a pogodak je postigao Philippe Coutinho. Lionel Messi je uputio sjajnu loptu na krilo do Jordija Albe koji je iskoristio nepotrebno istrčavanje Huga Llorisa, te asistirao Coutinhu koji je zabio s ruba kaznenog prostora za vodstvo katalonskog sastava.

Bio je to najbrži Barcin pogodak u LP u posljednjih 13 godina. Brži je bio tek Mark van Bommel koji je u studenog 2005. u susretu protiv Panathinaikosa zabio nakon 36 sekundi. Na 2-0 povisio je naš Ivan Rakitić u 28. minuti fantastičnim volejom s ruba kaznenog prostora.

Tottenham se vratio u igru u 52. minuti preko Harryja Kanea koji je sjajnom fintom 'slomio' Semeda, a potom preciznim udarcem pogodio suprotni kut. No, nada Engleza kratko je trajala. Svega četiri minute kasnije Barca se vratila na +2. Alaba je uputio povratnu loptu, Coutinho i Suarez su je propustili, a Messi u naletu zabio za 3-1. Tottenham se nije predavao i Lamela je u 67. minuti smanjio na 2-3. Međutim, sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Messi u 90. minuti svojim drugim golom na utakmici. Bio je to njegov 22. gol u 29 nastupa protiv engleskih klubova, a večeras je još dva puta gađao okvir gola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Spursi i Barca su do sada igrali samo jednom, prije 36 godina u polufinalu Kupa pobjednika kupova, a slavila je Barcelona. Na White Hart Laneu je bilo 1-1, a Barca je u uzvratu slavila 1-0, a potom u finalu pobijedila Standard Liege.

U drugom susretu iz ove skupine Inter je na gostovanju pobijedio PSV sa 2-1 upisavši i drugu pobjedu.

Premda je Inter dominirao, poveli su domaćini u 27. minuti sjajnim pogotkom Pabla Rosarija sa 20 metara. Icardi je umalo izjednačio u 37. minuti, no domaći vratar Jeronen Zoet je sjajno reagirao. U 44. minuti niti Zoet nije mogao ništa nakon odličnog udarca Radje Nainggolana koji je s ruba kaznenog prostora zabio za 1-1. PSV je u 49. minuti bio korak do nove prednosti, no udarac Gastona Pereira s ruba kaznenog prostora završio je u okviru gola. Inter je okrenuo rezultat u 60. minuti golom Icardija. 

Ivan Perišić, Marcelo Brozović igrali su cijeli susret za Inter. Bio je to njihov treći međusobni susret i treća pobjeda 'Nerazzurra'. Inter je dobio dva puta PSV u LP u skupini i 2007. U Eindhovenu je bilo 1-0, a na San Siru 2-0.

Na ljestvici vode Barcelona i Inter sa po šest bodova, dok su PSV i Tottenham bez bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 159
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi