Obavijesti

Sport

Komentari 6

'Barca je bila nogometni san, možda me puste na trening...'

'Barca je bila nogometni san, možda me puste na trening...'
1

Život je pun uspona i padova. Naučio sam da sve što je loše treba ostaviti iza sebe, treba prihvatiti kritiku i da ego uvijek treba biti po strani. Ekipa je na prvom mjestu, rekao je Cindrić koji je potpisao četverogodišnji ugovor s Barcelonom

VIDEO

Luka Cindrić (25) je novi igrač Barcelone. Naš srednji vanjski je potpisao sa španjolskim velikanom ugovor na četiri godine, a klub ga je predstavio na svojim službenim stranicama. Dobrodošlicu su mu poželjeli porukom na hrvatskom jeziku.

- Mislio sam da je to nemoguće. Nakon prvog razgovora nisam mogao prestati razmišljati o tome. Svima je jasno kakve ambicije ima Barcelona, to se poklapa s mojim pogledom na rukomet. Istina je, zadnjih godina nisu bili prvaci Europe, ali možda im je baš falio igrač s ovih prostora. Sigurno će biti velikih očekivanja od mene, ali spreman sam na taj izazov i preuzeti odgovornost - rekao je Cindrić nakon potpisa u razgovoru za Balkan-Handball.

- Naučio sam da je život pun uspona i padova, naučio sam da ono sve što je loše treba što prije ostaviti iza sebe i to sa pozitivnim razmišljanjem i konstruktivnim gledanjem naprijed. Naučio sam da treba prihvatiti kritiku ma kakva god ona bila i da ego uvijek treba biti po strani, jer je momčad uvijek na prvom mjestu. Obitelj mi je dala najveću motivaciju za rad. I to je poruka za sve da nikad ne zaborave odakle su i tko im je najveća motivacija u životu - ispričao je Cindrić pa priznao da mu je Barcelona oduvijek bila san. Samo, sanjao je da će trčati nogometnim travnjacima u dresu katalonskog velikana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Cindrić se nada treningu s nogometašima Barce

- Dok sam bio mali uvijek sam sanjao kako ću jednog dana igrati u Barceloni, doduše tad sam igrao nogomet, pa su misli bile na zelenom terenu. Možda ću imati mogućnosti odraditi trening s nogometašima. Mislim da to ne bi loše izgledalo - rekao je Cindra.

Istaknuo je i koliko je ponosan što je hrvatski reprezentativac.

- Ponosan sam na svaku utakmicu što sam igrao za reprezentaciju. Mislim da je to čast svakog sportaša da predstavlja svoju domovinu. Bilo je puno uspona i padova, ali najteža mi je bila završnica Svjetskog prvenstva u Francuskoj. Što se tiče pobjeda, bilo ih je puno, ali nećemo još podvlačiti crtu po tom pitanju, jer to vrijeme tek dolazi.

Cindrić je u Barcelonu stigao iz poljskog Kielcea s kojim je imao ugovor do 2021. godine. Nagađa se da ga je španjolski prvak platio oko dva milijuna eura. Luka je karijeru započeo u rodnom Ogulinu, igrao je u Senju i u Karlovcu, a 2014. godine je preselio u Makedoniju. Najprije je igrao za Metalurg, a zatim za Vardar s kojim je postao europski prvak 2017. godine. U Kielceu je proveo posljednju sezonu, osvojio je s klubom naslov prvaka i proglašen je najboljim igračem na svojoj poziciji u prvenstvu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu