Obavijesti

Sport

Komentari 100

Griezmann izvukao Barcelonu u Napulju, Mertens kao Hamšik

Griezmann izvukao Barcelonu u Napulju, Mertens kao Hamšik
6

Napoli i Barcelona odigrali su na San Paolu bez pobjednika 1-1. Talijani su poveli preko Mertensa, a izjednačio je Griezmann. Ivan Rakitić je igrao do 56. minute

VIDEO

Na San Paolu bez pobjednika. Napoli je vodio, ali Barcelona u Španjolsku ide s golom u gostima (1-1). Napoli je Barceloni prepustio loptu i aktivno se branio, što je rezultiralo velikom prednošću gostiju u posjedu lopte, ali i samo jednim udarcem Katalonaca u cijelom prvom poluvremenu. S druge strane, domaća momčad je bila znatno produktivnija i opasnija kad je imala loptu u nogama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Lorenzo Insigne, Napoli 00:23

Koliko je opasan i precizan, u 30. minuti je pokazao Dries Mertens. Zielinski se sjajno izborio za loptu, sjurio se po desnoj strani i prebacio na suprotnu, gdje je potpuno neometan bio najbolji strijelac Napolija. Namjestio se i s ruba kaznenoga prostora uputio precizan udarac u gornji lijevi kut pokraj nemoćnog gostujućeg vratara Marc-Andrea ter Stegena. Belgijanac je zabio 121. gol za napuljski klub i izjednačio se s Marekom Hamšikom kao najbolji strijelac kluba svih vremena.

Napoli je u prvom poluvremenu mogao udvostručiti vodstvo, ali je u 43. minuti Manolas u izglednoj situaciji poslao loptu pokraj vrata.

Barcelona je nešto konkretnija postala u nastavku utakmice, a poklopilo se da je neposredno prije izjednačujućeg pogotka gostujući trener Quique Setien zamijenio Ivana Rakitića Brazilcem Arthurom. U 57. minuti akcija Barcelone je bila na granici zaleđa: od dodavanja Busquetsa prema Semedu, do ubačaja Portugalca prema strijelcu Antoineu Griezmannu. VAR se nije oglasio i gol je priznat.

Marc-Andre ter Stegen spasio je svoja vrata obranama udaraca Callejona i Insignea koji su najopasnije zaprijetili Barceloni u drugom poluvremenu, dok su Katalonci bili blizu pogotku u 66. minuti, ali je Leo Messi ostao malo prekratak te na kraju umjesto pogotka zaslužio žuti karton zbog opasnog starta na domaćeg vratara.

Osim rezultatom, Katalonci ne mogu biti zadovoljni ni s čim drugim, a u završnici dvoboja dva žuta kartona zaradio je Arturo Vidal pa ga neće biti u uzvratu 18. ožujka, baš kao ni Busquetsa koji će pauzirati zbog "žutih kartona". 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve