Sport

Komentari 2

Barca ne da Cindrića: Potpisao novi ugovor s Kataloncima...

Barca ne da Cindrića: Potpisao novi ugovor s Kataloncima...

S Barcelonom je, uz Ligu prvaka krajem prošle sezone i Svjetsko klupsko prvenstvo 2019., osvojio dosad sve domaće trofeje. Imao je ugovor do 2023. godine, a produžio je za još dvije

Iako ima još godinu i pol dana ugovora, Barcelona ništa nije prepustila slučaju pa je s Lukom Cindrićem produžila ugovor sve do 2025. godine, javili su španjolski mediji.

Cindrić, koji se prošlog tjedna vratio na teren nakon višetjedne stanke zbog ozljede, došao je u Barcelonu 2019. godine iz Kielca, za što se nagađalo da su Katalonci platili oko dva milijuna eura.

- Mislio sam da je to nemoguće. Nakon prvog razgovora nisam mogao prestati razmišljati o tome. Svima je jasno kakve ambicije ima Barcelona, to se poklapa s mojim pogledom na rukomet. Nisu dugo bili prvaci Europe, ali možda im je baš nedostajao igrač s ovih prostora - govorio je tada Cindrić koji je krajem prošle sezone osvojio Ligu prvaka.

EHF FINAL4 Men 2021 - Final - FC Barcelona Handbol v Aalborg Handbold

- Dok sam bio mali, uvijek sam sanjao kako ću jednog dana igrati u Barceloni, doduše tad sam igrao nogomet, pa su misli bile na zelenom terenu. Možda ću imati mogućnosti odraditi trening s nogometašima. Mislim da to ne bi loše izgledalo - rekao je Cindra uz kojeg će ugovor produžiti i golman Gonzalo Perez de Vargas.

Karijeru je započeo u rodnom Ogulinu, igrao je u Senju i u Karlovcu, a 2014. godine je preselio u Makedoniju. Najprije je igrao za Metalurg, a zatim za Vardar s kojim je postao europski prvak 2017. godine. S Barcelonom je, uz Ligu prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo, osvojio dosad sve domaće trofeje...

Najčitaniji članci