Obavijesti

Sport

Komentari 47

Barca: Neymar hoće nazad, ali nismo ostali u kontaktu s njim!

Barca: Neymar hoće nazad, ali nismo ostali u kontaktu s njim!
2

Dopredsjednik Barcelone Jordi Cardoner skoro pa da je prekrižio povratak Neymara. Mnogo nam se toga nije sviđalo u njegovom odlasku, dogovor s Neymarom uopće nije na dnevnom redu!

VIDEO

Neymar je ozlijeđen pa ne igra na Copa America za Brazil, po policijskim postajama se brani i izvansudski rješava optužbe za silovanje, želi van iz PSG-a i to natrag u Barcelonu, ali iz samog vrha Blaugrane dobio je kantu ledene vode za vrat:

- Da, istina je da Neymar hoće nazad, ali nismo ostali u kontaktu s njim jer mnogo toga nam se nije sviđalo u njegovom odlasku, dogovor s Neymarom uopće nije na dnevnom redu! - izjavio je dopredsjednik Barcelone Jordi Cardoner moru reportera koji su tražili novo poglavlje priče 'Neymar opet na Nou Campu'.

Soccer - International Friendly - Brazil v Qatar

Cardoner je dodatno pojasnio:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Do kraja lipnja na stolu su odlasci, a ne dolasci igrača. Tako da sa Neymarom ne da ništa nismo potpisali nego sa njim uopće nismo u razgovorima, a kamoli pregovorima. On je samo jedan od mnogih koji bi htjeli u Barcelonu i(li) koji se htjeli vratiti u Barcelonu - rekao je dopredsjednik Barce pa dodao:

- Pique je otišao u Man United pa se htio vratiti, Fabregas je otišao u Arsenal pa se htio vratiti... To je normalno, mi smo Barca. Neymar je također veliki igrač koji želi nazad, ali u njegovom slučaju prije svega moramo uzeti u obzir i pomno procijeniti okolnostima u kojima je taj nogometaš napustio naš klub - rekao je na kraju dopredsjednik Blaugrane.

Neymar je prije dvije godine iz Barcelone u Paris Saint-Germain otišao za rekordnih 222 milijuna eura. Kako je okrenuo leđa Barci sada to pokušava učiniti i PSG-u, ali u Kataloniji su ovaj put očigledno jako oprezni oko čovjeka kojem nijedna sredina nije dovoljno dobra pa ma koliko mu novca i obožavanja bilo pod nogama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener