Obavijesti

Sport

Komentari 32

Barca se poigrala: S drugom postavom razbila Villanovense

Barca se poigrala: S drugom postavom razbila Villanovense
7

Bombetina Danija Alvesa s 30 metara, dva komada El Haddadija i hat-trick Sandra Ramireza na utakmici u kojoj je zabio svoj prvi gol. Villanovense nije imao šanse

VIDEO

Prošarana i izmiješana Barcelona slavila je u šesnaestini finala Kupa Kralja na svom Camp Nou protiv trećeligaša Villanovensea s uvjerljivih 6-1. Trener Luis Enrique je, kao i prošlu utakmicu protiv iste momčadi (koja je završila 0-0 u Villanuevi), odmarao standardne prvotimce, a priliku su dobile rezerve i neki igrači iz Barcelone B, Barcine druge momčadi. Ivan Rakitić nije ulazio u igru.

Rapsodija Katalonaca krenula je već u četvrtoj minuti kada je Dani Alves na asistenciju Javiera Mascherana , koji je igrao na poziciji zadnjeg veznog, bombom s tridesetak metara zabio za 1-0. Zanimljivo, Dani Alves je prvi Barcelonin igrač ove sezone koji je na Camp Nou zabio izvan šesnaesterca.

VIDEO

Na 2-0 je povisio Sandro Ramirez i zabio svoj prvi gol u dresu Barcelone. Malu nadu za Villanovense vratio je Juanfran u 29. minuti prekrasnim golom u rašlje. No praktički sljedeći napad Sandro Ramirez zabija svoj drugi gol za Barcu i povećava vodstvo na 3-1.

VIDEO

Barcelona je na teren istrčala u sastavu 4-3-3, a u prvih jedanaest su bili: Masip (G), Alves, Bartra, Vermaelen, Mathieu; Samper, Mascherano, Adriano; Aitor Cantalapiedra, Sandro Ramirez te Munir El Haddadi. Upravo je potonji zabio za 4-1 u drugom poluvremenu, a na 5-1 povisio je Sandro Ramirez zabivši hat-trick. Kad zabiješ prvi za Barcu, valjda odmah zabiješ i hat-trick. Do kraja susreta Sandro Ramirez je stigao još jednom asistirati Muniru El Haddadiju za njegov drugi gol.

Barcelona će u osmini finala igrati protiv boljeg iz susreta Cadiza i Real Madrida.

Pogledajte svih sedam golova:

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović za 53 sekunde u drugom poluvremenu zabio golčinu!
MODRI U SUSJEDSTVU

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović za 53 sekunde u drugom poluvremenu zabio golčinu!

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a prije 10 dana "modri" su teškom mukom slavili na Maksimiru. Vidović je zabio sjajan gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem