Obavijesti

Sport

Komentari 2

Barca srušila Mallorcu i odvojila se od konkurencije u borbi za LP

Barca srušila Mallorcu i odvojila se od konkurencije u borbi za LP

Barcelona je sa 66 bodova došla na drugo mjesto s dva boda prednosti pred Sevillom. Utrka za prvaka je već odlučena i naslov je proslavljen u Madridu, jer Real četiri kola prije kraja ima 15 bodova više od Barcelone

VIDEO

Nogometaši Barcelone ponovno su se probili na drugo mjesto prvenstvene ljestvice pobijedivši na svom Camp Nou Mallorcu sa 2-1.

Memphis Depay je doveo domaću momčad u vodstvo u 25. minuti. Prednost Barcelone uvećao je njen kapetan Sergio Busquets u 54. minuti preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora. Ferran Torres je u 73. minuti postigao i treći pogodak za Katalonce, ali je intervencijom VAR-a poništen zbog zaleđa.

LaLiga - FC Barcelona v RCD Mallorca

Gosti su u 79. minuti uspjeli ublažiti poraz, a strijelac je bio Antonio Raillo.

Barcelona je sa 66 bodova došla na drugo mjesto s dva boda prednosti pred Sevillom. Utrka za prvaka je već odlučena i naslov je proslavljen u Madridu, jer Real četiri kola prije kraja ima 15 bodova više od Barcelone.

LaLiga - FC Barcelona v RCD Mallorca

Mallorci ostaju još četiri neizvjesna kola u borbi za opstanak, jer je trenutačno na 17. mjestu sa 32 boda, samo jednim više od Granade koja predvodi trojac u zoni ispadanja u kojoj su još Alaves (28) i Levante (26). 

Prve tri od četiri utakmice nedjeljnog programa španjolske La Lige završile su podjelom bodova i identičnim rezultatima (1-1), a primjer iz Elchea i Granade slijedili su u Madridu Rayo Vallecano i Real Sociedad. 

LaLiga - FC Barcelona v RCD Mallorca

Gosti iz Baskije poveli su golom Norvežanina Alexandera Sorlotha u 33. minuti. Konačnih 1-1 postavio je u 78. minuti Kolumbijac Radamel Falcao kojemu je to bio prvi kontakt s loptom nakon što je minutu prije ušao u igru.

Real Sociedad je sa 56 bodova ostao na šestoj poziciji, a Rayo Vallecano je sa 41 bodom na 11. mjestu.

Golom u sučevom dodatku nogometaši Granade uspjeli su osvojiti veliki bod u borbi za opstanak u španjolskoj La Ligi odigravši pred svojim navijačima 1-1 protiv Celte Vigo.

Gosti su poveli u 72. minuti, nakon jedne brze kontre u kojoj je Iago Aspas izbio sam pred vratara poslao loptu prema mreži, a u pokušaju da to spriječi domaći veznjak Antonio Puertas je uklizao, ali zajedno s loptom završio iza gol-crte. Granadine navijače je u drugoj minuti sučevog dodatka razveselio Luis Milla koji je na ubačaj Machisa petom skrenuo loptu u mrežu za konačnih 1-1.

Granada se i dalje nalazi na 18. poziciji koja vodi u drugoligaško društvo, ali ima samo bod manje od Mallorce i Cadiza. Mallorca još nije odigrala utakmicu 34. kola u kojem večeras (21.00) gostuje kod Barcelone. Celta Vigo sa 40 bodova drži 12. mjesto. 

Nogometaši Osasune osvojili su bod na gostovanju kod Elchea s kojim su odigrali 1-1, a strijelac pogotka za momčad iz Pamplone bio je hrvatski reprezentativac Ante Budimir.

Budimir je doveo Osasunu u vodstvo u 67. minuti pogotkom iz kaznenog udarca. Tako je hrvatski napadač nastavio niz postigavši već šesto kolo zaredom pogodak u La Ligi.

Elche je izjednačio u 84. minuti, a strijelac je bio Pere Milla.

Budimir je bio u igri do 75. minute, kad ga je trener odlučio povući s terena, budući je bio opterećen i žutim kartonom zarađenim u 44. minuti.

Osasuna je sa 45 bodova ostala na devetom mjestu, a Elche je sa 39 bodova na 13. poziciji.

POGLEDAJTE VIDEO: URSA I GABUDIZATOR ZAPJEVALI

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja