Obavijesti

Sport

Komentari 81

Barca kupuje, u Realu se trgaju od smijeha: U Kinu po rezervu

Barca kupuje, u Realu se trgaju od smijeha: U Kinu po rezervu
4

Paulinha su navijači Tottenhama proglasili najlošijim igračem u povijesti kluba. Brazilac je otišao u Kinu, a znamo što to znači, sigurno ne da nogometno procvjeta. No Barca ga je platila 40 milijuna eura!

VIDEO

Da se pita navijače Barcelone, čovjek zadužen za transfere dobio bi momentalni otkaz. Transfer koji su napravili Katalonci gotovo da graniči sa zdravom pameti. Navijači su očekivali igrača tipa Coutinho ili Dembele kako bi barem malo pokrio Neymarov odlazak, a Barcelona za 40 milijuna eura kupuje igrača u 30. godini koji je otišao u Kinu jer nije mogao igrati englesku ligu.

- Dogovorili smo sve s Guangzhou Evergrandeom, Paulinho Bezerra dolazi za 40 milijuna eura. Igračeva otkupna klauzula je 120 milijuna eura. Paulinho će obaviti liječnički pregled u četvrtak i potpisati ugovor - objavio je katalonski klub.

Umjesto kapitalca i velike ribe, Barca je dovela - giricu. Paulinho nije loš igrač, ima 40 utakmica za Brazil, ali ima 29 godina i kad je vidio da ne može igrati u Tottenhamu u kojem je u drugoj godini staža većinu vremena proveo na klupi i kojeg su navijači Tottenhama proglasili za najgoreg igrača u povijesti kluba, otišao je u Kinu.

A znamo zašto igrači idu u Kinu, sigurno ne da bi nogometno procvjetali, već da zarade koji euro pred kraj karijere. Kina obično znači kraj ozbiljnog nogometa, ali ne ako pitate Barcelonu koja je platila nevjerojatnih 40 milijuna za zadnjeg veznog, poziciju na kojoj ima Rakitića, Busquetsa, Sergi Roberta pa i Mascherana.

Očekivano, navijači su bijesni. Klub je prodao Neymara za 222 milijuna eura, a već na prvoj utakmici postalo je jasno da Gerard Deulofeu, dijete Barcelone koje je klub vratio, ne može biti ni zamjena zamjene za Neymara. 

Novi igrač Barce vrijeđao - Barcu i Katalonce?!

Polako, nije to sve. Ovo je novi igrač Barcelone mislio o Barceloni 2013. godine.

Prevedeno, nešto jako prosto.

Morat će Paulinho dosta toga objasniti navijačima, posebno oko ovog tvita koji su Englezi iskopali s njegovog Twittera. Naravno, očekujte izjave 'uvijek sam htio igrati u Barceloni' i slično, kao i 'netko mi je hakirao profil'. To je sad popularno.

Da rezimiramo, Barcelona je za 40 milijuna eura kupila igrača koji nije mogao igrati ni u prvih 11 Tottenhama, koji stiže iz Kine u koju nogometaši odlaze na zalasku karijere i koji je u prošlosti vrijeđao Barcelonu i Katalonce.

Koju posluku porati?

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju