Obavijesti

Sport

Komentari 22

Barcelona najavila izvanrednu presicu: Kun Agüero završava karijeru zbog srčanih problema

Barcelona najavila izvanrednu presicu: Kun Agüero završava karijeru zbog srčanih problema

Nakon samo pet utakmica i nekoliko mjeseci nakon potpisa za katalonski klub Argentinac mora napustiti nogomet zbog srčane aritmije koju su mu otkrili nakon što mu je pozlilo na utakmici

VIDEO

Došao je u Barcelonu kako bi zaigrao s kumom Lionelom Messijem. Otišao je Messi, a nakon manje od šest mjeseci u klubu iznenada odlazi i on.

Sergio Agüero (33) oprostit će se od nogometa ovu srijedu mjesec i pol nakon što je zbog boli u prsima izašao iz igre u domaćem remiju protiv Alavésa (1-1).

POGLEDAJTE VIDEO: Racija kod huligana Barcelone

Pokretanje videa...

Policija upala u sjedište zloglasne skupine Barceloninih navijača: Oružje, droga, Hitler... 01:47

Pretrage su pokazale kako je imao srčanu aritmiju i svaki daljnji napor na nogometnom terenu mogao bi predstavljati veliki rizik za njegovo zdravlje. Sjetite se samo Christiana Eriksena na Europskom prvenstvu... Kun je morao donijeti najtežu odluku.

Barcelona je potvrdila kako će igrač imati konferenciju za medije u srijedu u podne uz klupskog predsjednika Joana Laportu na temu budućnosti. Mediji u Kataloniji izvještavaju kako će priopćiti da se povlači sa zelenih travnjaka.

U lipnju je napunio 33 godine, osvojio je Copa Américu s Argentinom, imao ugovor u Barceloni do ljeta 2023. No tu epizodu neslavno završava nakon svega pet utakmica, 165 minuta i jednim golom, onim u porazu protiv Real Madrida u El Clásicu 24. listopada (2-1).

Agüero je rođen u Buenos Airesu, a karijeru je počeo u Independienteu. S 18 godina doveo ga je Atlético za 22 milijuna eura, a 2011. odlazi u Manchester City za 40 milijuna eura i postaje legenda "građana".

Manchester City v Queens Park Rangers

Njegov gol za titulu 2012. protiv QPR-a u sudačkoj nadoknadi posljednjeg kola na Etihadu jedan je od najpamtljivijih trenutaka u povijesti Premiershipa. Osvojio je sa Cityjem još četiri prvenstva, FA Cup, šest liga-kupova, tri superkupa, igrao u finalu Lige prvaka prošle sezone.

U Atléticu je uzeo Europsku ligu i Uefin superkup, s Argentinom igrao i u finale Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. Pamti i zlatnu olimpijsku medalju iz Pekinga 2008., zabio je 41 gol u 101 nastupu za "gauče". Velika karijera došla je kraju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'
U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog