Obavijesti

Sport

Komentari 96

Barišić o sramotnom Dinamovu činu: Znate, nije to ni klupska ni Čačićeva odluka, tako je ispalo

Barišić o sramotnom Dinamovu činu: Znate, nije to ni klupska ni Čačićeva odluka, tako je ispalo
6

Prvo što nam je novi trener rekao bilo je da ne igramo kako treba i da to moramo promijeniti. Vrlo je jednostavan lik, otkrio je Josip Mišić prvi susret Čačića i igrača

Najprije je Željko Kopić odbio doći na konferenciju za medije nakon derbija u Splitu. I to je Dinamo javio Hajduku prije utakmice, dakle razlog nije bio poraz. Zapravo, razlog nitko i ne zna jer Dinamov je autobus za Zagreb krenuo debelo nakon konferencije za medije. Na kojoj nije bio ni Kopićev pomoćnik niti itko iz Dinama. Nepoštovanje suparnika, navijača, lige... i sramota.

Pokretanje videa ...

Kopić više nije ni imao priliku nešto poručiti navijačima jer idućeg je jutra dobio otkaz. I koji sat kasnije iskusni vuk Ante Čačić ustoličen je na njegovo mjesto. Sve se to događalo u četvrtak. Do nedjelje nakon utakmice s Goricom Čačić se još nije niti će obratiti javnosti. Nevjerojatan potez velikog kluba, pa trenere danas službeno javnosti predstavljaju i drugoligaši! Nevjerojatan i neobjašnjiv.

Zagreb: Obilježen 111. rođendan Dinama

U subotu je Dinamo organizirao druženje s navijačima povodom 111. rođendana kluba. No, u trenucima kad im je navijačka podrška potrebnija nego ikad u zadnjih 15 godina, ni na taj događaj nije došao trener. Opet neobjašnjivo...

- A što da ja na to kažem? Nije pitanje za mene - točno je rekao kapetan Arijan Ademi.

No, čovjek koji o tom potezu kluba mora puno više znati je predsjednik Mirko Barišić.

Zagreb: Obilježen 111. rođendan Dinama

- Neću reći da je to propust, ali je nedostatak... - nevješto je tražio riječi Barišić pred kamerom Nove TV pa nastavio:

- Situacija je bila takva da nismo to htjeli napraviti na brzinu, a da se ne gubi vrijeme... Čačić je dosta poznat i bit će vremena da taj nedostatak nadoknadimo, popunimo.

Zagreb: Obilježen 111. rođendan Dinama

Čija je to bila odluka da nema predstavljanja trenera, klupska ili Čačić nije htio pred medije?

- Ni klupska ni Čačićeva, tako je ispalo - zaključio je Barišić.

Josip Mišić otkrio je kako je izgledao prvi susret s novim trenerom:

Zagreb: Obilježen 111. rođendan Dinama

- Prvo je rekao da Dinamo ne igra kako treba i to trebamo mijenjati. Vrlo je jednostavan lik i nadam se da će tom jednostavnošću podići ekipu.

Ademi je zaključio:

- Znamo njegov rad i kakve je rezultate imao. Vjerujem da ćemo nastaviti svoj put prema naslovu.

Zagreb: Obilježen 111. rođendan Dinama