Obavijesti

Sport

Komentari 65

Barišić: Soudaniju je na stolu milijun €, ali traže ga Kinezi

Barišić: Soudaniju je na stolu milijun €, ali traže ga Kinezi
8

S ALŽIRCEM PO NASLOV Soudani želi u ligu 'petice', ponudu ima iz Engleske, tu je i izdašna ponuda iz Kine, ali vjerujem da će ostati, rekao je predsjednik Dinama Mirko Barišić

VIDEO

El Soudani s Dinamom ima ugovor do lipnja ove godine. Čelnici zagrebačkoga kluba već mu mjesecima nude novi, poboljšani. Prema novom ugovoru, Alžirac bi godišnje za naše pojmove zarađivao astronomskih milijun eura.

- Ta mu ponuda i dalje stoji na stolu. Čeka ga milijun eura - kaže nam predsjednik Dinama Mirko Barišić.

Žele ga Englezi i Kinezi

Soudani dolazi na početak priprema i u Dinamu vjeruju da će ga na kraju ipak uspjeti “slomiti”.

- On želi ići u neku od liga ‘petice’. Ponudu ima iz Engleske, a tu je i izdašna ponuda iz Kine - rekao nam je predsjednik Barišić, koji je svejedno optimist.

- Vjerujem da ćemo se na kraju dogovoriti. Soudani će i dalje biti naš igrač - uvjerava Barišić.

S deset je golova Alžirac najbolji strijelac prvog dijela sezone.

Bez ikakve je sumnje jedan od najboljih stranaca koji su u posljednjih 20-ak godina nosili dres “modrih”. Njegov bi odlazak bio veliki hendikep u nastavku borbe protiv Rijeke za naslov prvaka.

Trebaju nam pojačanja

- S njim u momčadi uzet ćemo naslov. Apsolutno sam uvjeren u titulu - odrješit je Dinamov predsjednik, koji se osvrnuo i na eventualne odlaske Sigalija i Henriqueza.

- Tu je zasad status quo. Nema nikakvih novosti. Pa prijezalni rok je tek počeo. Vidjet ćemo što će se događati. Situaciju s njima dvojicom ne mogu previše komentirati. Nama su pojačanja potrebna, ali ćemo se osloniti i na vlastiti kadar - kaže Barišić.

Maksimir je već napustio Jonas. Brazilski veznjak nije zadovoljio i Dinamo je odlučio da neće otkupiti njegov ugovor. Vratio se Jonas doma, igrat će za Coritibu.

Dinamo je najviše oštećen u prvom dijelu sezone

- Na kraju smo ipak odlučili da nećemo otkupiti njegov ugovor jer nam nije više bio potreban u ovom trenutku. Vidjet ćemo kako će se razvijati situacija s Ademijem. Nadamo se preokretu. Ako ga ipak ne bude, znat ćemo pravodobno reaigrati - rekao je Mirko Barišić.

- Analize su pokazale da je Dinamo najvise oštećen u prvome dijelu sezone. U drugom ćemo dijelu sezone igrati i izgledati puno bolje - rekao je Barišić.

O Ivajlu Petevu je imao samo riječi hvale.

- On je odličan trener. Njegov je dolazak pun pogodak. Čuli smo se na doček Nove godine. Cijenim ga i kao trenera i kao čovjeka. S njim ćemo ispuniti naše ciljeve - dodaje predsjednik.

Privatizacija je zapela

Privatizacija je dugo bila glavna tema u Dinamu, o tome su mnogi pisali, najavljivali je na sva zvona.

- Sve još stoji, zapelo je u ministarstvu. Nije do nas, vidjet ćemo kako će se to razvijati. Sad je sve na Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta - završio je predsjednik “modrih”.

Ako njega pitate, za njega dvojbe nema. Rijeka će posustati i on će kao predsjednik Dinamo ponovno voditi u pohod na ulazak u Ligu prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani