Obavijesti

Sport

Komentari 88

Bočkaj dupli asistent, Osijek na kraju ipak slomio Dragovoljac

Bočkaj dupli asistent, Osijek na kraju ipak slomio Dragovoljac

Prvo su Osječani zabili u 13. minuti nakon ubačaja Bočkaja, a pogodio je Mance. Kontrolirali su susret da bi zaspali na sekundi i zakuhali sve jer je Petković izborio penal, a Majstorović zabio. No, domaći nisu izdržali

U susretu 4. kola Prve HNL Osijek je u nedjelju u gostima na stadionu u Kranjčevićevoj ulici svladao Hrvatski Dragovoljac sa 2-1 (1-0), te je sa 10 bodova sam na prvom mjestu tablice, dok je Dragovoljac, koji je na zadnjem mjestu, doživio i četvrti poraz. Strijelci za Osijek bili su Antonio Mance (13) i Darko Nejašmić (75), a pogodak za domaćine postigao je Valentino Majstorović (55-pen).

Osijek i Hrvatski dragovoljac susreli se u 4. kolu 1.HNL

Nakon što su prije tri dana nogometaši Osijeka u prvoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige pretrpjeli 2-4 poraz na gostovanju kod CSKA u Sofiji, trener Nenad Bjelica uveo je nekoliko promjena, u početnoj postavi nije bilo Bohara, Jugovića, Kleinheislera i Miloša. 

Pokretanje videa...

Zlatno-crni dres Osijeka 00:36

Unatoč tome Osijek je od početaka nametnuo svoj ritam i u 13. minuti poveo nakon kornera. Udarac iz kuta izveo je Bočkaj, a Antonio Mance glavom pogađa za vodstvo gostiju. U prvom poluvremenu Osijek je još jednom zaprijetio, u 24. minuti nakon kornera Bralić je pucao pokraj vratnice. 

Dragovoljac je dočekao svoju priliku 55. minuti, kada je iz penala izjednačio Valentino Majstorović. Prethodno je Bašić uposlio Petkovića koji se je sjurio u 16-erac, a vratar Ivušić ga je oborio i sudac je pokazao na bijelu točku. Osijek ponovno dolazi do prednosti u 75. minuti, i opet iz prekida.

Osijek i Hrvatski dragovoljac susreli se u 4. kolu 1.HNL

Bočkaj je iz slobodnog udarca ubacio na drugu vratnicu, a Nejašmić iz blizine glavom pogađa za konačnih 2-1.  Prethodno je u 70. minuti napadač Osijeka Mance, koji je sam izašao pred golmana , promašio čisti zicer, ali na kraju to nije koštalo Osječane koji su zasjeli na vrh HNL-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
4. KOLO 1. HNL 18:55 , KRANJČEVIĆEVA, ZAGREB
Hr. Dragovoljac
55' Majstorović 11m
1 : 2
Osijek
13' Mance, 75' Nejašmić
Sortiranje događaja
KRAJ

Osijek je na kraju ipak došao do pobjede, vjerojatno teže od očekivanog.

90'+2'

Imali su domaći priliku ubaciti s 40 metara od gola, ali mladi Viduka odlučio se opaliti direktno po golu što i nije bila najpametnija odluka u ovim trenucima. Sve je to smirio Ivušić. Ali opet je Dragovoljac dobio priliku ubaciti s cetra, napravio je to Šubarić, ali nisu domaći bili opasni.

90' NADOKNADA

Četvrti je sudac pokazao tri minute nadoknade. Domaći sad pokušavaju dugim loptama, jedna je ispala Ivušiću, ali uspio ju je primiriti golman Osijeka.

87'

Vulikić je zakasnio sa startom i pokosio Kleinheislera za što je dobio žuti karton.

84'

Ivušić je primirio ubačaj iz kornera, a Miroslav Kuljanac pokušat će doći barem do boda u samoj završnici utakmice. Iz igre vadi Vinka Petovića koji je izborio penal, a ušao je Pasariček.

Komentari 88