Sport

Komentari 19

Baš da te srce zaboli: Serena u suzama predala meč. Je li je Wimbledon vidio po zadnji put?

Baš da te srce zaboli: Serena u suzama predala meč. Je li je Wimbledon vidio po zadnji put?

Serena se potpuno slomila kada je morala predati meč jer se poskliznula, pala i, čini se, ozlijedila gležanj. Pokušala je, ali samo kratko. Federer se, pak, provukao, a Čilića je nakon prvog seta prekinuo mrak

Šest i pol gemova izdržala je Serena Williams na Wimbledonu. Šteta, velika šteta za ženski turnir, još više za Amerikanku koja je već nakon pola sata morala otpisati i ovaj pokušaj da dohvati 24. Grand Slam.

Serena je Centralni teren napustila u suzama, potpuno se slomila kada je morala predati meč jer se poskliznula prilikom promjene smjera u trećem poenu kod 3-3, pala i, čini se, ozlijedila gležanj. Pokušala je, ali samo kratko. Bjeloruskinja Aliaksandra Sasnovič ni kriva ni dužna prošla je u drugo kolo, dok je publika Serenu ovacijama ispratila s terena. Logično je zapitati se je li i zadnji put.

Muški turnir, pak, skoro je ostao bez velikana, ali Roger Federer nekako se zadržao u turniru. Adrian Mannarino imao je 2-1 u setovima, ali na pola četvrtog poskliznuo se trčeći za jednom loptom, ozlijedio koljeno, i kada je Federer dobio četvrti, Francuz, kojemu je danas rođendan, predao je.

- Baš grozno. To pokazuje da samo jedan udarac može promijeniti, meč, sezonu, karijeru. Bio je bolji igrač očigledno, posrećilo mi se - pošteno je priznao Švicarac koji u idućem kolu igra protiv još jednog Francuza, starog znanca Richarda Gasqueta.

Marin Čilić stigao je odigrati tek jedan set protiv Talijana Carusa prije nego se mrak spustio nad All England Club. Čilić je vodio 5-2, ali Talijana je slomio tek u tie-breaku (7-5). Nastavak je u srijedu.

Najčitaniji članci