Sport

Komentari 25

Baš su totalno drugačiji: Rudeš pojačanja traži na Facebooku!

Baš su totalno drugačiji: Rudeš pojačanja traži na Facebooku!

NK Rudeš je visoko postavio svoje ambicije u nastavku sezone! Ukoliko si seniorski nogometaš koji pokriva poziciju napadača, krilnog napadača i prednjeg veznog, pošalji nam svoj životopis, objavio je Rudeš...

Neki klubovi šalju svoje skaute po svijetu kako bi doveli pojačanja, neki jednostavno angažiraju agencije koje im dovedu igrače, ali hrvatski drugoligaš je odlučio iskoristiti društvenu mrežu za nova pojačanja.

Sami za sebe kažu da su 'totalno drugačiji od drugih', a s ovim su samo potvrdili tu tezu. Jer ovo još nismo vidjeli u profesionalnom nogometu.

Rudeš je prije tjedan dana pošteno namučio Dinamo u osmini finala Kupa. 'Modri' su na kraju pobijedili 2-0 nakon velike borbe u kaljuži rudeškog travnjaka. 

Rudešani su pod vodstvom Marija Carevića jesenski dio sezone u 2. HNL završili na sedmom mjestu, udaljeni samo sedam bodova od prvoplasiranog Hrvatskog dragovoljca. Ambicija je plasman u Prvu HNL, ali nekadašnji prvoligaš je svjestan da mu za to trebaju pojačanja. Novca nema, tako da je opcija transfera otpala.

Novca nema ni za razne agencije i skautiranja pa se klub odlučio na puno jeftiniju opciju. Doduše, teško je reći koliko pouzdanu i plodonosnu.

Rudeš je na Facebooku objavio kako traži ofenzivnog nogometaša.

- NK Rudeš je visoko postavio svoje ambicije u nastavku sezone! Ukoliko si seniorski nogometaš koji pokriva poziciju napadača, krilnog napadača i prednjeg veznog i smatraš da si dovoljno kvalitetan da budeš dio naše ambicije pošalji svoj životopis i video materijal na info@nk-rudes.hr i postani totalno drukčiji od drugih - stoji u oglasu. 

I eto ga. Ako ste kojim slučajem igrali u prvoj ili drugoj ligi ili pak mislite da imate kvalitetu za to, sada imate priliku ostvariti svoj san. Ne trebaju vam nikakvi agenti, samo se trebate javiti na Facebook. Ah, ta moderna vremena. 

Najčitaniji članci