Obavijesti

Sport

Komentari 25

Baš su totalno drugačiji: Rudeš pojačanja traži na Facebooku!

Baš su totalno drugačiji: Rudeš pojačanja traži na Facebooku!

NK Rudeš je visoko postavio svoje ambicije u nastavku sezone! Ukoliko si seniorski nogometaš koji pokriva poziciju napadača, krilnog napadača i prednjeg veznog, pošalji nam svoj životopis, objavio je Rudeš...

VIDEO

Neki klubovi šalju svoje skaute po svijetu kako bi doveli pojačanja, neki jednostavno angažiraju agencije koje im dovedu igrače, ali hrvatski drugoligaš je odlučio iskoristiti društvenu mrežu za nova pojačanja.

Sami za sebe kažu da su 'totalno drugačiji od drugih', a s ovim su samo potvrdili tu tezu. Jer ovo još nismo vidjeli u profesionalnom nogometu.

Rudeš je prije tjedan dana pošteno namučio Dinamo u osmini finala Kupa. 'Modri' su na kraju pobijedili 2-0 nakon velike borbe u kaljuži rudeškog travnjaka. 

Rudešani su pod vodstvom Marija Carevića jesenski dio sezone u 2. HNL završili na sedmom mjestu, udaljeni samo sedam bodova od prvoplasiranog Hrvatskog dragovoljca. Ambicija je plasman u Prvu HNL, ali nekadašnji prvoligaš je svjestan da mu za to trebaju pojačanja. Novca nema, tako da je opcija transfera otpala.

Novca nema ni za razne agencije i skautiranja pa se klub odlučio na puno jeftiniju opciju. Doduše, teško je reći koliko pouzdanu i plodonosnu.

Rudeš je na Facebooku objavio kako traži ofenzivnog nogometaša.

- NK Rudeš je visoko postavio svoje ambicije u nastavku sezone! Ukoliko si seniorski nogometaš koji pokriva poziciju napadača, krilnog napadača i prednjeg veznog i smatraš da si dovoljno kvalitetan da budeš dio naše ambicije pošalji svoj životopis i video materijal na info@nk-rudes.hr i postani totalno drukčiji od drugih - stoji u oglasu. 

[POSTANI #totanodrugčijioddrugih] NK Rudeš je visoko postavio svoje ambicije u nastavku sezone! Ukoliko si seniorski...

Objavljuje NK RudešSrijeda, 23. prosinca 2020.

I eto ga. Ako ste kojim slučajem igrali u prvoj ili drugoj ligi ili pak mislite da imate kvalitetu za to, sada imate priliku ostvariti svoj san. Ne trebaju vam nikakvi agenti, samo se trebate javiti na Facebook. Ah, ta moderna vremena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani