Sport

Komentari 18

Beckham kao Ronaldo: Propinje se na prste da bi izgledao viši

Beckham kao Ronaldo: Propinje se na prste da bi izgledao viši

Svojevrsni kompleks nižeg rasta imali su i Tom Cruise ili Sylvester Stallone, koji je čak angažirao glumce koji su niži ili sličnog rasta kako bi on sam djelovao viši. Najpopularniji primjer je u filmu Rocky

Kada si najbolji, ili si nekad tijekom karijere bio među najboljima, čini se da je taj mentalitet pobjednika općenito takav da želiš biti najbolji u svemu. Pa makar to značilo biti i - što viši pored vlastite djece?!

POGLEDAJTE VIDEO:

Kao, primjerice, Cristiano Ronaldo. Jednom od najboljih nogometaša u povijesti nije drago što nije najviši pa se nekolicinu puta fotografirao sa suigračima stojeći na prstima.

No, Becks je ovoga puta 'prešao igricu', kako bi se reklo. Naočit, uspješan, popularan, sa statusom velike svjetske zvijezde ne samo u nogometnim krugovima izgleda da nije sasvim zadovoljan nekim stvarima. Vjerojatno bi volio da je koji centimetar viši pa da se ne mora propinjati na prste kada se cijela obitelj okupi za predivnu zajedničku Božićnu fotografiju.

Upravo je oko tog detalja, koji nije promaknuo svjetskim medijima, nastala zafrkancija. Detalj su primijetili i obožavatelji, navijači, poklonici lika i djela Davida Beckhama, koji su u komentarima na šaljivi način zamijetili propetog Becksa koji se oslanja na suprugu Victoriju kako ne bi bio mnogo niži od sinova Romea i Brooklyna. Kao i Cristiano Ronaldo.

Nekadašnja zvijezda Manchester Uniteda, Real Madrida i AC Milana visoka je 180 centimetara što i ne spada u kategoriju niže populacije.

Inače, svojevrsni kompleks nižeg rasta imali su i Tom Cruise ili Sylvester Stallone, koji je čak angažirao glumce koji su niži ili sličnog rasta kako bi on sam djelovao viši. Najpopularniji primjer su sporedni glumci u Rockyju.

Najčitaniji članci