Obavijesti

Sport

Komentari 7

Belgija srušila Englesku i sjela na vrh! Italija jača od Poljske

Belgija srušila Englesku i sjela na vrh! Italija jača od Poljske

Belgija je kao domaćin slavila protiv Engleske s 2-0 golovima Tielemansa i Mertensa, a Englezima je to drugi uzastopni poraz. Belgijanci će se za prvo mjesto u skupini boriti s Dancima

VIDEO

U dvoboju elitne Lige A Lige nacija Belgija je kod kuće svladala Englesku s 2-0, Italija je bila bolja od Poljske s 2-0, a Danska od Islanda s 2-1. 

U dvoboju elitne Lige A Lige nacija nogometaši Nizozemske su u Amsterdamu svladali BiH s 3-1 i vratili se u borbu za prvo mjesto u skupini. Wijnaldum je nakon samo 14 minuta susreta zabio dva gola, Depay je u 55. minuti povećao na 3-0, da bi napadač belgijskoga Eupena Smail Prevljak smanjio u 63. minuti. Otkad je novi izbornik Dušan Bajević stupio na dužnost BiH je bez ijedne pobjede, ispali su iz baraža za EURO, a u Ligi nacija su ovim porazom zauzeli zadnje mjesto i ispali iz Lige A.

Italija je u Reggio Emiliji pobijedila Poljsku s 2-0 golovima Jorgina i Berardija i probila se na vrh, te će u slučaju pobjede kod BiH osvojiti prvo mjesto u skupini. 

Belgija je kao domaćin slavila protiv Engleske s 2-0 golovima Tielemansa i Mertensa, a Englezima je to drugi uzastopni poraz. Belgijanci će se za prvo mjesto u skupini boriti s Dancima, koji su kao domaćini nadjačali Island. Danci su do pobjede došli golom Eriksena iz penala u sudačkoj nadoknadi.  

U Ligi B Turska je došla do prve pobjede (3-2) nanijevši u Istanbulu Rusiji prvi poraz, dok su Mađarska i Srbija odigrali 1-1.Poraz Rusije dodatno je zakomplicirala situaciju u ovoj skupini, u kojoj Rusi i Mađari vode s po 8 bodova. 

Wales je u "otočkom derbiju" slavio u Cardiffu protiv Irske s 1-0 golom Brooksa. Iako vode u skupini s čak 13 bodova i gol-razlikom 4-0 Velšani nisu osigurali  prvo mjesto u skupini jer su Finci slavili kod Bugarske s 2-1 i imaju samo bod manje od Walesa.  

Četiri dana nakon što su u Gruziji osigurali povijesni, prvi plasman na EURO, Makedonci su u Skopju s 2-1 nadigrali Estoniju i preuzeli vodstvo u skupini 2 Lige C. Samo bod manje imaju Armenci, koji su slavili u gostima kod Gruzije s 2-1. 

U dvoboju dviju reprezentacija koje su također u srijedu izborili nastup na EURU Slovačka je u Trnavi svladala Škotsku s 1-0 pogotkom Gregusa u 32. minuti. Slovaci se u skupini Lige B bore za izbjegavanje zadnjega mjesta, dok su Škoti ostali vodeći u skupini. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani