Sport

Komentari 9

Ćurić i Jurić popili su lijekove! Šibenik je lako riješio Belupo

Ćurić i Jurić popili su lijekove! Šibenik je lako riješio Belupo

Već u osmoj minuti Šibenik je poveo, u 14. minuti bilo je 2-0 za 'narančaste', a Belupo nikad nije izgledao kao da će se vratiti utakmicu. 'Farmaceuti' su dobro i prošli

Šibenik je u 31. kolu hrvatskog prvenstva dočekao Slaven Belupo na Šubićevcu i slavio 2-0.

Nisu gosti iz Koprivnice imali gotovo ni šanse. 'Narančasti' su od prve minute dominirali susretom i poveli već u osmoj minuti golom maestralnog Denija Jurića. Suad Sahiti je odlično započeo akciju, a lopta je potom završila kod Marija Ćurića koji asistira Juriću. Jurić je gol zabio - petom!

Šest minuta kasnije Jurić je Ćuriću vratio uslugu. Dodao mu je, a ovaj je prekrasno s 20 metara zabio gol niskom loptom uz lijevu stativu.

I onda su Šibenčani imali još nekoliko maestralnih šansi! U 26. minuti je opet pucao Jurić nakon briljantnog prodora, i gađao je same rašlje, ali golman Belupa maestralno se bacio i skinuo taj udarac. Nekoliko minuta kasnije opet je Jurić briljantno otresao čuvara i pucao, no promašio je.

Imao je Belupo jednu ozbiljnu šansu kada je Knöll pogodio stativu, a Šibenik je do kraja utakmice imao još dvije-tri neloše prilike.

Ovom pobjedom 'narančasti' su se odvojili od momčadi koje se bore za ostanak u ligi, a uz to su i preskočili Belupo te su sad šesti s 32 boda, a Belupo ima bod manje.

Najčitaniji članci