Obavijesti

Sport

Komentari 7

Belupo smijenio Stipića: Radio kolutove, konobario u kafiću

Belupo smijenio Stipića: Radio kolutove, konobario u kafiću

Hvala treneru Stipiću na svemu što je učinio za naš klub kao trener prve momčadi, objavio je Slaven Belupo. Tomislav Stipić je koprivnički klub vodio od listopada 2019. godine

VIDEO

Tomislav Stipić bio je jedno od najvećih trenerskih osvježenja HNL-a. Osebujan i ekscentričan na svoj način, ili ga volite ili ne. Navijači Slaven Belupa brzo su ga zavoljeli, no ove sezone je izostao rezultat pa mu se Uprava kluba zahvalila na suradnji. 

U klub je došao u listopadu 2019. godine, no razlog raskida suradnje je jako loša aktualna sezona. Belupo je jako visio sve do pretposljednjeg kola i bio blizu ispadanja, što mu se nije dogodilo u posljednjih desetak godina. Uspjeli su se spasiti, ali čelnici za kormilom vide nekog drugog. Točnije, jedan od kandidata je Dražen Besek. 

Slaven Belupo i Osijek sastali se u 10. kolu HT Prve lige

- Tomislav Stipić više neće obnašati dužnosti trenera prve momčadi i sportskog direktora Nogometnog kluba Slaven Belupo. Odluka je to koju je danas donijela Uprava našeg kluba na Sjednici održanoj na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek - Apaš. Hvala treneru Stipiću na svemu što je učinio za naš klub kao trener prve momčadi - objavio je klub iz Koprivnice.

Velika Gorica: Gorica - Slaven Belupo susreli se u 11. kolu Prve HNL

Stipić je na Belupo vodio u 67 utakmice, od čega 61 put u prvenstvu i šest puta u Kupu. Debitirao je 19. listopada 2019. u porazu u Koprivnici protiv Rijeke rezultatom 1:2, a u prvenstvu je ostvario 14 pobjeda, 21 remi i 26 poraza uz gol-razliku 59:78. U Kupu je pak upisao četiri pobjede i dva poraza, od kojih je jedan bio u polufinalu protiv Lokomotive u sezoni 2019/2020. Hvala treneru Stipiću na svemu što je učinio za naš klub kao trener prve momčadi.

Koprivnica: Trener Slavena Belupa Tomislav Stipić konobario i družio se s navijačima

Stipić će ostati poznat po svojim neobičnim izjavama, ali i slavljima. Pa je tako po travnjaku znao raditi kolutove i skakati po snijegu. Skakao je i ludovao uz trenerski prostor od prve do posljednje minute, a kako bi se njegovi igrači što bolje razumijeli na terenu, jednom im je stavio čepiće u uši. Čak je i posluživao kavu u centru Koprivnice kako bi se zbližio s građanima. Sve, samo ne običan trener.

A njegovu osebujnost najbolje opisuje jedna izjava iz listopada prošle godine kada je Belupo bio peti na ljestvici.

Split: Hajduk protiv Slaven Belupa u 3. kolu Prve HNL

- Dečkima od jutra do mraka treba trubiti da su dobri, da ih volite. Mali detalji odlučuju utakmice i mi smo se za to spremali cijeli tjedan. Sad bih bilo volio da korona prekine 1. HNL pa da ostanemo na petom mjestu.

Nisu ostali peti, već sedmi i skoro su ispali iz lige, a to ga je na kraju koštalo posla.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom