Obavijesti

Sport

Komentari 47

Benfica se pohvalila: Nude nam 126 milijuna eura za J. Felixa!

Benfica se pohvalila: Nude nam 126 milijuna eura za J. Felixa!
1

Portugalski velikan Benfica pohvalio se izdašnom ponudom za Joaa Felixa, svog najvećeg dragulja. Obznanio je to portugalski klub, ni manje ni više, preko burze kojoj je dužan prijavljivati svi pregovore

VIDEO

Sve su glasnija nagađanja da će portugalski reprezentativac Joao Felix (19) za nekoliko dana postati igrač Atletico Madrida. Felixa smo upoznali u okršajima Dinama i Benfice u Europskoj ligi, a već sada ga Transfermarkt cijeni na 70 milijuna eura.

Šuškalo se da je Atletico Benfici ponudio 120 milijuna eura za Felixa, koliko je navodno igračeva otkupna klauzula. Ipak, Benfica je lisabonskoj burzi prijavila ponudu od 126 milijuna eura. Čini se da je Atletico ponudio nešto više novca jer neće plaćati sve odjednom, već u ratama.

Inače, Benfica aktivno sudjeluje na burzi i sve svoje pregovore s igračima javno prijavljuje. Dužni su to raditi kako bi burza imala uvid u njihovu stvarnu vrijednost. Isto rade i Porto i Sporting. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Stoga je poprilično jasno da je samo pitanje dana kada će Joao Felix prijeći u španjolskog prvoligaša, iako Marca piše da će to biti tek idućeg tjedna. Atletico će pokušati požuriti transfer jer im u četvrtak počinju pripreme, a trener Diego Simeone talentiranog mladića želi u svojim redovima imati od prvog dana predsezone.

FILE PHOTO: Europa League Quarter Final First Leg - Benfica v Eintracht Frankfurt

Iz Atletica su navodno zadovoljni ovakvim raspletom situacije jer su s Benficom dogovorili da ne moraju odmah iskrcati sve milijune. Plaćanjem u ratama izbjegli su potencijalno urušavanje financijske sigurnosti.

Joao Felix ove je sezone zablistao u punom sjaju. Odigrao je 43 utakmice za Benficu u svim natjecanjima, uglavnom na poziciji polušpice, ili špice, a zabio je 20 golova i još ih 11 namjestio.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu