Sport

Komentari 7

Benzema o ucjeni: Nisam kriv! Valbueni se malo pomutio um

Benzema o ucjeni: Nisam kriv! Valbueni se malo pomutio um

Ponašaju se prema meni kao da sam kriminalac. Nisam nikoga ucjenjivao. Hvala Bogu, dobro zarađujem, ne treba mi novac, ali vuku me po blatu, požalio se Karim

Karim Benzema prvi je put javno progovorio o skandalu ucjene snimkom seksa za što ga terete francuski tužitelji. Napadač Reala za francusku televiziju TF1 otkrio je kako je samo htio pomoći Valbueni.

- Odlučio sam pričati jer su mediji nemilosrdni prema meni. Vuku me po blatu kao da sam kriminalac. Čuo sam da postoji snimka seksa i to sam rekao Valbueni. Rekao sam i da mu mogu pomoći jer imam prijatelja koji može srediti takve probleme - otvorio je dušu Karim Benzema.

- Nisam ucjenjivao Valbuenu. Hvala Bogu, dobro zarađujem. Valbueni se pomutio um jer nismo pričali o novcu. Ne znam ljude koji su ga ucjenjivali, znam samo Karima Zenatija koji je bio u zatvoru, ali sad je drugi čovjek. Ne znam ni zašto sam bio u pritvoru. Pa Valbuena mi je taj dan zahvalio. Nadam se da će sve dobro završiti i da ćemo obojica ići na Euro - rekao je Benzema.

Najčitaniji članci