Obavijesti

Sport

Komentari 113

Bez ikakve dileme, Pepov stroj igra najbolji nogomet u Europi!

Bez ikakve dileme, Pepov stroj igra najbolji nogomet u Europi!
1

Pepov City uživa u nogometu uz podosta samopouzdanja za razliku od prethodne sezone gdje su na mahove igrali strahovit nogomet uz očajnu realizaciju. Ove sezone sve im je sjelo na pravo mjesto

VIDEO

Karizmatični Pep Guardiola došao je na svoje! Njegov Manchester City igra najbolji i najefikasniji nogomet u Europi i to demonstriraju iz tjedna u tjedan. Danas su zaustavili sjajni Napoli pobjedom 2-1 što se na kraju pokazalo kao dobar rezultat za momčad s juga Italije.

Vodeća momčad Premiershipa u osam kola utrpala je 29 golova, u Ligi prvaka su zasad na osam poslije tri kola!

- Pa od Cityja bi izgubilo 99% momčadi na svijetu - ispalio je trener Liverpoola Jurgen Klopp upitan o nogometu konkurenta iz prvenstva, a sve je savršeno opisao trener Napolija Maurizio Sarri uoči njihovog ogleda u Europi.

- Pogledao sam neke utakmice Cityja, ali ne baš sve i do kraja. Uhvati me ljubomora, teško mi je to gledati - iskren je bio talijanski stručnjak.

U utorak navečer u goste im je stigao talijanski lider Napoli, također momčad koja uživa u nadigravanju i ofenzivnom nogometu čijeg trenera smatraju čudotvorcem.

I što se dogodilo? Poslije 13 minuta igre Pepe Reina je morao dvaput vaditi loptu iz mreže. Poslije 20 minuta igre City je imao 185 dodavanja (159) točnih naspram 80 Napolijevih (52 točna) uz posjed lopte od 71%!

Taj nogomet Pepovog stroja melem je za oči i prava demonstracija same nogometne ideje španjolskog stručnjaka.

Primjetna je jednostavnost u igri pa je strijelcima Sterlingu i Gabrielu Jesusu bilo lako poentirati poslije dobitnih akcija. Naravno, lako je zabiti kada iza sebe imaš ponajboljeg svjetskog veznjaka Kevina de Bruynea kojem je srednje ime 'asistencija'. 

City uživa u nogometu uz podosta samopouzdanja za razliku od prethodne sezone gdje su na mahove igrali strahovit nogomet uz očajnu realizaciju. Aguero nije mogao sam, a onda je u siječnju stiglo brazilsko čudo iz Palmeirasa, Gabriel Jesus.

U 20 utakmica koje je Brazilac počeo za 'građane' sudjelovao je u 21 golu u svim natjecanjima. Zabio je 15, u šest navrata bio je asistent.

Suradnja s Aguerom funkcionira izvrsno, a Pep na je iza njih naslagao plejadu nevjerojatnih majstora lopte poput Davida i Bernarda Silve, Leroya Sanea i Raheema Sterlinga koji je procvao ove sezone.

Jedino na čemu perfekcionist Pep mora poraditi jest obrana, ali to je cijena ofenzivnog nogometa. U 38. minuti Dries Mertens dobio je šansu vratiti Talijane u utakmicu, no onda je očajno izveo penal kojeg je pročitao Ederson.

Na kraju je završilo 2-1, Napoli je dobio priliku iz drugog penala i tu je Diawara pogodio za konačan rezultat.

Nema dileme, City trenutno igra najbolji nogomet u Europi.  Morat će malo i porazgovarati poslije utakmice da se ovakve iskrice ne pojavljuju...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom