Sport

Komentari 11

Dinamo bez Dilavera, ali bit će spreman za Manchester City...

Dinamo bez Dilavera, ali bit će spreman za Manchester City...

Nenad Bjelica neće riskirati s ovom dvojicom igrača, ali protiv Lokomotive će sigurno zaigrati i neki igrači koji će u utorak istrčati na Etihadu u 2. kolu Lige prvaka protiv engleskog prvaka

Sammir protiv "svojeg" Dinama. Danas bi u Kranjčevićevoj od 18 sati moglo biti vatreno. Dinamo je na kladionici veliki favorit, koeficijent na prvaka je 1,45, a na Lokomotivu čak deset.

No, Dinamo je izgubio u posljednjem kolu u Varaždinu. To znači da može biti ranjiv u HNL-u. Prije toga je pao i na Poljudu.

- Čeka nas težak izazov, ali vjerujem da ćemo igrati bolje nego u Varaždinu - rekao je Nenad Bjelica, trener Dinama.

Neće protiv Lokomotive biti Emira Dilavera. On je imao lakših problema s ozljedama, kao i Stojanović, no Slovenac se na kraju oporavio, dok je Bjelica odlučio poštedjeti Dilavera koji bi trebao biti spreman za utorak i drugo kolo Lige prvaka na Etihadu.

Dakle, u obranu će Pinto i Kevin Theophile-Catherine. Perić i Leovac. 

Dani Olmo, Bruno Petković, Mislav Oršić, lako je moguće da se ponovno u sastavu nađu najveće zvijezde kao što je bio slučaj prije tri dana u Kupu u Karlovcu kad je Dinamo pobijedio 7-0.

Lokomotiva je u naletu, Kastrati, Sammir, Budimir, Tolić, Uzuni... Radi se o momčadi koja je jako opasna prema naprijed i dinamovci će morati biti na velikom oprezu.

Dva zagrebačka kluba do sada su se u prvoligaškom društvu susreli 34 puta, Dinamo ima 30 pobjeda, dok su po dva ogleda završila remijem i pobjedom lokosa.

Dinamo si ne smije dopustiti drugu utakmicu zaredom bez pobjede u HNL-u. Ne bi to bilo dobro za "plave" uoči gostovanja kod jedne od najmoćnijih momčadi na svijetu.

Najčitaniji članci