Obavijesti

Sport

Komentari 54

Fenomenalna Bišćanova Rijeka, Heber i Kvržić slomili Lokose!

Fenomenalna Bišćanova Rijeka, Heber i Kvržić slomili Lokose!
10

Goropadna Rijeka i slabašna Lokomotiva... U derbiju se igrao dobar nogomet. Riječani su, puni samopouzdanja i vrhunski spremni, presingom jednostavno ugušili Zagrepčane

VIDEO

Protiv Osijeka je bilo odlično, a večeras kod kuće s Lokomotivom - fenomenalno! Bišćanova je Rijeka strahovitim presingom uništila Zagrepčane pa golovima odličnog Kvržića i Hebera (drugi ulazi u konkurenciju za gol sezone) sa 3:0 pobijedila i u izravnom dvoboju preskočila najopasnijeg konkurenta u lovu na drugo mjesto.

Od prve minute, od prve sekunde zapravo, krenuo je za Lokose nepodnošljivo jaki i visoki riječki presing. ZG-akcije rezale su se na 30 metara od gostujućeg gola, a nagrada je došla nakon 13 minuta, iz prekida.

(Ne)sretna 13. minuta

Slobodnjak s desne strane, Kvržić (simbol ove nove Rijeke, preporođen!) ubacuje, a Heber glavom s 5 metara zabija za 1:0. Prvo riječko slavlje i zbunjeni zagrebački međusobni pogledi: tko je trebao čuvati Rijekinog Brazilca???

Do poluvremena Rijeka je Lokomotivu gušila, stvarala i promašivala prigode, uzduž i poprijeko dominirala travnjakom. Lokomotiva je glavu digla samo jednom, u 38. minuti kada je odličan pokušaj Radonjića volejom sjajnom paradom riješio Simon Sluga.

U nastavku se na prvu činilo da Lokosi ipak polako dolaze do zraka, ali definitivno ih je presjekao pogodak izvrsnog Kvržića. Rijeka je udarila presing, osvojila lopta u začetku ZG-akcije, Čolak opalio s 18 metara, Grbić odbranio, a na odbijanac zdesna natrčao Kvržić i zabio za 2:0.

Bišćan radi vrhunski trenerski posao

Priča je zapravo već tu bila gotova, a definitivnu je potvrdu Rijekina pobjeda dobila u 78. minuti kroz fenomenalnu akcija i deveti ovesezonski Heberov pogodak. Brazilac se najprije riješio svog čuvara, odigrao dupli pa iskosa s lijeve strane desnicom lansirao felšu koja je loptu poslala u lijeve rašlje Ive Grbića čija je parada samo pridonijela atraktivnosti jednom od najljepših golova ove HNL-sezone.

Lokomotiva je prije četiri dana u Kupu odigrala jedno dobro poluvrijeme. Večeras... Lokosi većinu utakmice nisu mogli loptu iznijeti dalje od 30 metara od svog gola.
 
Bišćan je na 90% učinka (19 od mogućeg 21 boda), njegova Rijeka je pobijedila sedmi put zaredom, u 9 utakmica ima 8 pobjeda i gol-razliku 20:7.
 
Rijeka je druga na tablici, a Igor Bišćan radi - vrhunski trenerski posao!
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante
Marca: Modriću na osobnoj piše 38 godina, ali on je vječan. Taj je potez zapalio fitilj u Madridu
NEUNIŠTIVI LUKA

Marca: Modriću na osobnoj piše 38 godina, ali on je vječan. Taj je potez zapalio fitilj u Madridu

Sad se malotko ili nitko neće sjediti njegova trka i krađe lopte Musiali na rubu šesnaesterca kad je bio jedan na jedan protiv Lunina, piše izvjestitelj Marce za Real i hvali hrvatskog velemajstora