Obavijesti

Sport

Komentari 399

Rijeke navijača slile se u Rijeku uz velike gužve na autocesti

Rijeke navijača slile se u Rijeku uz velike gužve na autocesti
37

Hajduk i Šibenik danas od 19 sati na Rujevici igraju finale Hrvatskog nogometnog kupa. Torcida je bilim vlakom stigla u Rijeku oko 15 sati

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
FINALE KUPA ,
Sortiranje događaja
GUŽVA NA AUTOCESTI

Velika je kolona na prilazu Rijeci s autoceste A6 kod Kikovice. Naš reporter Tomislav Gabelić javlja kako se čeka više od pola sata. Helikopter nadlijeće to područje, a navijači koji su stigli "bilim vlakom" stigli su do stadiona na Rujevici. Policija ostale prevozi autobusima. Nije puno bolje stanje ni nakon naplatnih kućica na Grobniku, gdje policija izdvaja Hajdukove navijače.

BILI VLAK STIGAO U RIJEKU

Vlak s navijačima Hajduka stigao je u Rijeku oko 15 sati, a zasad nema informacijama ni o kakvim izgredima na putu za mjesto odigravanja finalnog susreta.

24sata
24sata
24sata
24sata
POLICIJA ZATVORILA CESTU

Policija je zbog utakmice Hajduka i Šibenika zatvorila cestu od rotora Rujevica do čvora Hosti.

24sata
PORUKA NA AUTOCESTI

Navijači Hajduka ostavili su znakovitu poruku na jednom vijaduktu na autocesti između Zadra i Posedarja.

24sata
24sata
TKO OSVAJA?

Jedna utakmica, 90 ili 120 minuta, pa možda i penali. I zato je baš sve moguće, bez obzira na značajnu razliku u kvaliteti branitelja titule i budućeg drugoligaša. Hajduk je, podsjetimo, sedam puta digao Rabuzinovo sunce, a još je pet puta zapinjao na zadnjoj prepreci. Ovo će mu biti 13. finale. Šibenik, s druge strane, traži prvu titulu iz drugog finala, a u debitantskom nastupu u finalu izgubio je baš od Hajduka. No, bila su to vremena kada se igralo na dvije utakmice (do 2014.). Možda je sad vrijeme za revanš! Što vi mislite? Tko danas slavi?

 

 
Komentari 399