Bila je glavni srpski adut, nije pomoglo: Kinezima SP 2020. | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
44 komentara

Bila je glavni srpski adut, nije pomoglo: Kinezima SP 2020.

Svoj program u Monacu su prezentirali Srbi i Kinezi, u prostoriju je mogla ući delegacija od najviše šestero ljudi. Srbi s tim nisu imali problema, ali Kinezi, njih je došlo 60 pa ih je 54 ostalo pred vratima...

Foto: YouTube
44 komentara

Ivana Španović pojavila se u haljini s motivima Beograda, bila je glavni srpski adut za dobivanje kandidature Svjetskog dvoranskog prvenstva 2020. godine. To i uspješna organizacija Europskog dvoranskog prvenstva 2017. godine trebalo je Srbiji donijeti i SP 2020. godine, ali IAAF je odlučio domaćinstvo dati kineskom Nanjingu. 

 

U Monaku. Cekamo odluku o dodeli svetskog dvoranskog prvenstva 2020. Drzite nam palceve. 🤞❤

Objavu dijeli Ivana Španović (@ivanaspanovic)

Delegacija srpskog saveza predvođena predsjednikom Veselinom Jevrosimovićem i aktualnom europskogm i svjetskom dvoranskom prvakinjom u skoku u dalj, Ivanom Španović, prezentirala je srpski program za domaćinstvo pred komisijom u Monacu.

Glavni protukandidat Srbiji bio je kineski Nanjin, a u sobu za prezentaciju moglo je ući šest ljudi. U Srbiji s tim nisu imali problema, ali Kinezi, e to je već druga priča. Njihova delegacija brojala je, ni manje ni više nego 60 ljudi pa je njih 54 ostalo pred vratima. 

Srbi su se nadali da će dobiti domaćinstvo nakon uspješne organizacije Europskog dvoranskog prvenstva ove godine i brojnih pohvala koje su dobili, ali ni to ni atraktivna Ivana Španović nije pomoglo. SP je otišao u ruke - Kinezima.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL


 

Naši partneri pišu
Message