Obavijesti

Sport

Komentari 74

Bila je najbolja na Hanžeku: Naravno da pokazujem guzu, Ferrari nećete držati u garaži

Bila je najbolja na Hanžeku: Naravno da pokazujem guzu, Ferrari nećete držati u garaži
8

Khaddi Sagnia je Gambijka koja se natječe pod švedskom zastavom, a Hrvatska ju je imala priliku vidjeti u utorak na Hanžeku kada je sve očarala...

VIDEO

Khaddi Sagnia (26) najbolja je švedska atletičarka u skoku u dalj. Majka joj je iz Gambije, zapadne afričke države koja graniči sa Senegalom, ali Khaddi se rodila u Švedskoj pa ima švedsko državljanstvo.

Pokretanje videa...

Najava Hanžekovog memorijala 2020 00:45

Nakon Eura u Berlinu, na kojem je Khaddi bila sedma sa skokom 6.47 metara, neki su kritizirali opremu u kojoj nastupa, točnije gaćice koje više otkrivaju nego sakrivaju.

- Mnogi uživaju u lijepo oblikovanom tijelu, ali ovo je na granici neukusa - napisao je finski sportski novinar Lauri Hollo, koji se kasnije ispričao mladoj atletičarki i rekao kako nema ništa protiv nje, već njezinih minijaturnih gaćica. 

Rezultati lijepe Gambijke su se u međuvremenu poboljšali, no gaćice su ostale iste. Možda su postale i još minijaturnije. To smo imali priliku provjeriti na Hanžekovićevom memorijalu u Zagrebu gdje je Sagnia nastupala u skoku u dalj i pomela konkurenciju. Osvojila je prvo mjesto s preskočenih 6,92 metra, dok je u prašini ostavila Alinu Rotaru i Srpkinju Milicu Gardašević koje su skočile 30-ak cm manje.

Malobrojni gledatelji koji su se pojavili na Mladosti mogli su uživati u njezinoj sjajnoj predstavi, ali i atributima dok je s njih čistila pijesak. Prije nekoliko godina kritizirali su je zbog outfita, kuhalo je neko vrijeme u njoj, a onda je kritičarima začepila usta.

- Moje gaćice su iste veličine kao i kod ostalih atletičarki. No često se dignu nakon skokova. Razumijem da ljudi pričaju o tome, ali više bih voljela da se bave mojim rezultatima - rekla je Khaddi Sagnia, koja i na Instagramu rado pokazuje tijelo.

- Naravno da volim pokazati svoje tijelo, vježbam svaki dan. Ako ste kupili Ferrari, nećete ga držati u garaži, zar ne? Tako je i s mojim tijelom, ono je moj Ferrari - rekla je atletičarka koja je imala i poruku za mlade sportašice i sportaše.

- Budite ono što jeste, vjerujte u sebe i ne bojte se pokazati ono što jeste.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani