Obavijesti

Sport

Komentari 14

Bila je to večer za povijest: Na aukciji Raketine kopačke s kojima je zabio penal Rusima

Bila je to večer za povijest: Na aukciji Raketine kopačke s kojima je zabio penal Rusima

Rekreativan kvart je humanitarno sportska-manifestacija koja često organizira aukcije i financijski pomaže udrugama, a ovaj put su na aukciji osvanule Rakitićeve kopačke iz četvrtfinala protiv Rusije. Početna cijena je 5000 kn

VIDEO

Koja vam je prva asocijacija na Ivana Rakitića (33) u kockastom dresu? Vjerujemo da znamo o čemu je riječ. Jer čini nam se da uzvik komentatora Drage Ćosića i dan danas odzvanja cijelom Rusijom. A uspio je doprijeti i do daleke Hrvatske. 

Raketa je u listopadu prošle godine otišao u reprezentativnu mirovinu nakon 13 godina bogate karijere u dresu 'vatrenih' kako bi se posvetio Sevilli. Toliko puta nas je obradovao i razveselio te pokazao kakav je majstor, no posebno nas stegne oko srca kada se sjetimo tog nevjerojatnog ruskog ljeta 2018. godine. 

SP 2018, Rusija - Hrvatska

Hrvatska je osvojila srebro nakon poraza u već opjevanom finalu protiv Francuske, a važan kotačić naše reprezentacije na putu do srebra bio je Rakitić. Bio je sjajan na cijelom prvenstvu, no da nije bilo one njegove hladnokrvnosti i nonšalantnosti u trenucima kada je većina nas bila na konopcima i preživljavala infarkte, teško da bi uživali u najvećem uspjehu u povijesti naše reprezentacije.

SP 2018, Rusija - Hrvatska

Sigurno znate o čemu pričamo. Rakitić je protiv Danske zabio posljednji penal i odveo nas u četvrtfinale SP-a, a onda i protiv Rusije zabio posljednji jedanaesterac i osigurao nam kartu za polufinale!

Raaaaaakitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiić, zaderao se tada u eteru HRT-a komentator Drago Ćosić i probio zvučni zid.

SP 2018, Rusija - Hrvatska

Bili su to nevjerojatni trenuci koji su ujedinili cijelu Hrvatsku, a sada i vi možete imati komadić tog nevjerojatnog trenutka. Rekreativan kvart je humanitarno sportska-manifestacija koja često organizira aukcije i financijski pomaže udrugama, ovaj put su na aukciji osvanule Rakitićeve kopačke iz četvrtfinala protiv Rusije. 

Aukcija traje do 24. srpnja u 20 sati, a početna cijena je 5000 kn. Ne sumnjamo kako će ovo blago porušiti sve rekorde na aukciji koja je humanitarne naravi. Sav iznos ići će udrugama 'Jedni za druge' i 'Vukovarski leptirići'.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

U sklopu humanitarno-sportske manifestacije "Rekreativan kvart" nastavljamo s aukcijom u kojoj ćemo dodatno financijski pomoći udrugama:

- Udruga "Jedni za druge"
- Udruga Vukovarski leptirići

Dame i gospodo, dopustite da vam predstavimo kraljicu naše humanitarne aukcije!

Nećemo puno govoriti o igraču čije kopačke predstavljamo, jer o Ivan Rakitić ne bi bilo dovoljno ni 10-tak ovakvih postova.
Igračina, umjetnik i kreativac, čovjek koji za svoj klub, reprezentaciju i grb na dresu jednostavno nema rezerve.

Danas ćemo pričati o jednim posebnim kopačkama. Kopačke koje su zakucale posljednji i odlučujući jedanaesterac Rusima za prolaz u polufinale Svjetskog prvenstva. Kopačke na koje je Ivan Rakitić napisao sve svoje najvažnije u životu.❤️💞💓🇭🇷

Kopačke koje su upisale jednu od najljepših priča hrvatskog nogometa.🏆 Kopačke koje su svima nama poklonile još koji dan totalnog ludila.💪

Jedno veliko hvala treneru Igoru, ekipi iz Donjeg Miholjca i Domagoju Vidi na ovom poklonu... Na žalost, nismo dovoljno "knjiški ljudi" da ovdje opišemo kakve ste frajerčine, kakvo srce i dušu imate, da nam bez puno pitanja ovako uletite za humanitarku.

Naklon do poda, momci!

Aukcija starta sa početnom cijenom od 5.000 kn.
Aukcija završava 24.07. u 20:00 h

*Ako bude ponuda u zadnjoj minuti, aukcija će se produžiti za još 10 minuta. Nakon vidljive uplate na humanitarni račun
HR2624020061500110768 dres šaljemo na Vašu adresu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao